Home Beauty News „Magie pentru trup”, un nou produs Careless Beauty 100% natural, din tuberoze și uleiuri esențiale, cu efect anti-aging

„Magie pentru trup”, un nou produs Careless Beauty 100% natural, din tuberoze și uleiuri esențiale, cu efect anti-aging

6 min read

Careless Beauty lansează un nou produs – „Magie pentru trup”, o emulsie vegetală, 100% naturală, cu tuberoze și uleiuri eterice. În noua formulă dermato-cosmetică elaborată de specialiștii Careless Beauty – inspirați de puterea plantelor – ingredientul principal este uleiul de tuberoze care are efect anti-aging pentru corp și scalp. Florile provin din culturi proprii.

„Magie pentru trup” se aplică pe față, corp, scalp și lungimea părului pentru hidratare profundă, regenerare și revigorare. Este un produs recomandat pentru toate tipurile de piele, non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant. Nu conține substanțe chimice de sinteză.

„Magie pentru trup” se obține prin combinarea și macerarea a patru extracte din patru specii de plante terapeutice românești, sălbatice și de cultură. Emulsia vegetală conține ulei de tuberoze, ulei esențial de cetină și mlădițe de pin sălbatic, precum și uleiuri esențiale de lavandă sălbatică și lavandă de cultură.

Uleiul de tuberoze hidratează și calmează pielea, reduce tensiunea musculară și aduce relaxarea.

Uleiul esențial de pin sălbatic este puternic antiseptic, antimicrobian, anti-inflamator și cicatrizant mai ales pentru pielea uscată, iritată și descuamată. De asemenea, revigorează pielea scalpului și firele de păr.

Uleiurile esențiale de lavandă sălbatică și lavandă de cultură au acțiune puternic antiseptică prin inhibarea activității agenților patogeni, prezintă efect cicatrizant, calmant și relaxant.

Noul produs de la Careless Beauty, „Magie pentru trup”, este folosit și în terapia de excelență Royal Body Care (4h). Tratamentul are rolul de a întineri pielea, de a îmbunătăți metabolismul țesutului conjunctiv și al limfei și de a restructura fibrele de colagen.

„Magie pentru trup” este primul produs Careless Beauty recomandat pentru scalp și păr. A fost creat inclusiv pentru a răspunde necesității unei formule 100% naturale destinate îngrijirii părului și scalpului.

„Magie pentru trup” se comercializează într-un ambalaj de sticlă incoloră prevăzut cu pulverizator și capac de protecție.

Careless Beauty utilizează ambalaje cu certificate de calitate, 100% reciclabile – provenite din Statele Unite ale Americii – și încurajează constant înlocuirea ambalajelor de plastic cu cele de sticlă.

Pentru familia Careless Beauty, florile de tuberoze au o semnificație specială. „Ele reprezintă delicatețea naturii și capacitatea ei de a oferi cel mai mult tocmai atunci când considerăm că ea doarme”, spunea Victoria Cornei, mama Elenei Oancea, fondatoarea brandului Careless Beauty.

Florile de tuberoze au fost incluse recent în studiile specialiștilor Careless Beauty pentru a determina cât mai clar cum pot ajuta la menținerea sănătății și tinereții pielii. Careless Beauty a înființat propria cultură de tuberoze în urmă cu doi ani, iar astăzi dau rod peste 100 de bulbi de tuberoze.

Cu o vechime de peste 20 de ani pe piaţa românească, brandul Careless Beauty a fost înfiinţat de Elena Oancea – chimist, estetician – care a continuat astfel o tradiție seculară a familiei în studierea universului plantelor.

Combinată cu cercetarea științifică, întoarcerea la tradiție a însemnat redescoperirea naturii și a beneficiilor sale profunde pentru sănătatea pielii. Încă de la început, compania românească și-a propus un pariu ambițios: să producă dermato-cosmetice 100% naturale, obținute numai din flora românească.

Prin definiție o afacere de familie, Careless Beauty a devenit singurul brand românesc de cosmetice 100% naturale brevetat.

După terminarea studiilor, dr. Ioana Adina Oancea, farmacist, estetician, s-a alăturat eforturilor mamei sale de a obține produse cosmetice perfecte pentru piele, cu 0% substanțe de sinteză.

Citește în continuare IMPORTANȚA CONSUMULUI DE APĂ ȘI EFECTELE DESHIDRATĂRII.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Se deschide expoziția de pălării semnată NITA SAO x Sun Plaza

Ana Istodorescu aduce universul elegant al pălăriilor unicat și al colecțiilor inspirate d…