Home Events „Lockdown Live with OG3NE: The Disco Edition”, un concert extraordinar cu dans, muzică și voie bună

„Lockdown Live with OG3NE: The Disco Edition”, un concert extraordinar cu dans, muzică și voie bună

5 min read

După succesul răsunător cu spectacolele online „Home Isolation Concert”, susținute în vara anului trecut, Lisa, Amy și Shelley Vol, surorile care alcătuiesc trupa OG3NE, revin cu un nou concept pentru susținătorii din toate colțurile lumii. De la melodii precum „Greedy” din repertoriul Arianei Grande, până la medley-uri cu piese din anii ’70 și ’80 specifice temei, toate se vor auzi în spectacolul „Lockdown Live with OG3NE: The Disco Edition”.

Sursă foto: www.og3ne.com

În aceste vremuri fără precedent, suntem convinse că și voi, la fel ca și noi, duceți dorul unei petreceri obișnuite, fără limite și restricții!”, au mărturisit cântărețele de la OG3NE. „Petrecerile fizice nu sunt încă posibile, din păcate. Dar noi, însă, venim cu nou concept distractiv, care va avea loc chiar în propria ta locuință, online, pe micile ecrane!”, au mai completat ele.

Preț de trei săptămâni la rând, în fiecare zi de joi, pe 11, 18 și 25 martie 2021, OG3NE vă întâmpină cu o serie de concerte live, cu muzică disco, susținute într-un decor specific temei abordate, de la orele 21:00. Fiecare recital din cadrul evenimentului durează o oră și va fi complet diferit față de cel anterior, de la decor și ținute, la melodii și locație. De aceea, organizatorii au mizat pentru mai multe alternative de achiziționare a biletelor, adaptate în funcție de dorințele și posibilitățile financiare ale fiecărui cumpărător.

Biletele sunt disponibile pe www.ticketpoint.nl, iar acestea se împart în doua opțiuni. Prima opțiune care se intitulează „Passe-Partout” și care este în valoare de numai 22.00 euro îți oferă posibilitatea să iei parte la toate cele trei seri de concert disco. Cea de-a doua opțiune, în schimb, îți pune la dispoziție pentru 8.95 euro doar unul dintre cele trei de spectacole, în funcție de data pentru care ai optat.

Accesul la concert se va face pe baza unui cod unic format din 12 cifre, primit pe adresa de e-mail în urma achiziționării. Biletul vine însoțit de pașii pe care trebuie să îi urmezi înainte cu câteva minute de începerea evenimentului, pentru a intra în transmisiunea live a concertului. Odată ce pașii au fost finalizați cu succes, vei fi redirecționat către pagina cu player-ul video și secțiunea de chat prin intermediul căreia poți comunica cu solistele.

Mai multe amănunte sunt disponibile pe pagina de Instagram a trupei OG3NE și, de asemenea, pe www.ticketpoint.nl/en, acolo unde este valabilă și versiunea în limba engleză a informațiilor cu privire la aceste aspecte.

Teaser al repetițiilor. Sursă video: arhivă personală.

Citește în continuare „Street Style | Cele mai interesante ținute de la Milano Fashion Week 2021”.

Load More Related Articles
Load More By Robert Mutes
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Pepenele roșu, aliatul frumuseții. Efecte fabuloase și de ce să îl consumi vara aceasta

Pepenele verde, originar din sudul Africii, este cunoscut în întreaga lume ca fiind unul d…