Home FPM recomanda OPPO A15 și A15s, telefoanele cu cameră triplă AI și ecran de 6.52 inci

OPPO A15 și A15s, telefoanele cu cameră triplă AI și ecran de 6.52 inci

3 min read

Dacă ești pasionat de fotografie și de divertisment online, ai acum la dispoziție telefoanele OPPO A15 și OPPO A15s echipate cu cameră triplă AI și un ecran de 6,52 inci. Cele două smartphone-uri noi permit suprinderea fotografiilor clare și multiple experiențe imersive datorită ecranului mai mare. Mai mult, datorită autonomiei crescute a bateriei și a spațiului de stocare de 64GB cu posibilitatea de extindere la 256GB, utilizatorii se vor bucura de libertate fără îngrădiri.

Acestea au o cameră triplă cu inteligență artificială care redau întocmai momentele cele mai importante pentru tine. În plus, acestea au și modul HDR care oferă fotografii clare chiar și în condiții de luminozitate scăzută sau în cazul unei surse de lumină din spatele subiectului. Prin modul Portret Bokeh fotografiile realizate cu camera frontală au un efect natural de bokeh, iar pentru un plus de creativitate, pot fi adăugate 6 filtre speciale. Prin îmbinarea funcțiilor Dazzle Color și Recunoaștere AI a mediului, cele două modele oferă modul AI de Îmbunătățire a cadrului, care poate reda impecabil 21 scenarii de fotografiere diferite. Mai mult, ai posibilitatea de a-ți îmbunătăți fotografiile prin cele 15 filtre disponibile și clipurile video prin alte 10 filtre.

OPPO A15s este un smartphone foarte rapid cu o capacitate de stocare de 64GB ce poate fi extinsă la 256GB. Având un procesor octa-core, MediaTek Helio P 35, acest telefon are o performanță impresionantă cu un consum redus de energie.

Cele două modele sunt extrem de potrivite și pentru pasionații de jocuri, având HyperBoost 2.1, compus din FrameBoost și TouchBoost, care analizează performanța telefonului și își ajustează setările astfel încât să evite reducerea frecvenței cadrelor pe secundă. Prin intermediul unei frecvențe a cadrelor stabilă, jucătorii au o experiență mai cursivă de joc cu un lag scăzut.

oppo

Citește în continuare articolul  Cadouri inspirate pentru îndrăgostiți. 

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In FPM recomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Începe cea de-a patra ediție Portrait of a Woman, cel mai inedit proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor

Portrait of a Woman, cel mai inedit proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor și in…