Home FPM recomanda Alegerea verii în redacția FPM – Smartphone-ul OPPO Reno7 Lite 5G

Alegerea verii în redacția FPM – Smartphone-ul OPPO Reno7 Lite 5G

3 min read

Vara aceasta este vara portretelor, iar stilul Fashion Premium Magazin pune accentul pe imaginile de calitate, clare, care ne scot în evidență aptitudinile – atât în ipostaza de fotograf, cât și în cea de subiect al fotografiei. Din tot ce am testat, recomandăm cu încredere noul Reno7 Lite 5G, cu adevărat surpriza sezonului, mai ales când vorbim de portrete de calitate.

OPPO Reno7 Lite 5G

Smartphone-ul de la OPPO pe care îl putem premia deja cu „Recomandarea Echipei” se remarcă prin funcții profesionale de fotografiere a portretelor, dispune de o cameră principală de înaltă rezoluție, de 64 MP, o cameră macro de 2 MP, o cameră de adâncime de 2 MP și o cameră frontală de 16 MP.

În plus, smartphone-ul-surpriză al OPPO are și o serie de funcții inovatoare de imagine, cum ar fi Bokeh Flare Portrait, Selfie HDR, AI Palettes, AI Color Portrait pentru cameră frontală și Portrait Retouching. De altfel, Bokeh Flare Portrait permite utilizatorilor să capteze imagini portret cu puncte bokeh bogate în lumină, la fel ca o cameră DSLR de ultimă generație.

Pentru că, fără îndoială, acordăm atenție maximă și design-ului, observăm o linie ultra-subțire și elegantă, dar și introducerea a două culori noi: Rainbow Spectrum și Cosmic Black.

OPPO Reno7 Lite 5G

Rainbow Spectrum ne surprinde plăcut și utilizează tehnica de acoperire cu două straturi, având o acoperire superioară cu gradient de culoare, care cuprinde roșu, galben și verde, și o bază care conține un strat de indiu reflectorizant. Împreună, aceste straturi creează un efect irizat, evolutiv, de șase culori ce fac tranziția pe spatele smartphone-ului.

Ce ne mai place? Faptul că nu ratăm nicio notificare. Reno7 Lite 5G marchează debutul Dual Orbit Lights de la OPPO, integrate discret în spatele celor două camere principale, care semnalizează fie procesul de încărcare, un apel primit, o notificare necitită sau pornirea unui joc video.

Evaluarea noastră? Must buy-ul acestei veri!

Citește în continuare OPPO lansează oficial Find X5 Pro pe piața din România.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In FPM recomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Invitați speciali la TIFF.23: actori, regizori consacrați și vedete

Jojo T. Gibbs, una dintre cele mai promițătoare actrițe emergente, se numără printre actor…