Home FPM recomanda Scaunul auto este un must-have pentru orice familie

Scaunul auto este un must-have pentru orice familie

4 min read

Scaunul auto este esențial în absolut toate călătoriile bebelușului cu mașina!

Acesta îi oferă nu doar siguranță, ci și confort. Dar este important să alegi produse bune, durabile, și potrivite.

Încă de la început trebuie să știi că e posibil ca cei mici să încerce să se sustragă, sau chiar să respingă în totalitate ideea de scaun auto. Însă nu trebuie să cedezi insistențelor și plânsetelor, pentru că, prin asigurarea lor, eviți să îi expui unor riscuri și pericole, indiferent cât de scurt este drumul făcut.

Așa că fii un exemplu pentru ei! Poartă centura și explică frumos, în cuvinte cât mai simple, despre trafic, mașini, accidente și consecințele acestora, astfel încât întreg procesul să aibă sens și pentru cel mic. Acordă-le timp să se obișnuiască, dar nu fă nici un compromis atunci când pornești la drum!

Dacă ești în căutarea unui scaun auto certificat, cele pe erfi.ro probabil că deja ți-au atras atenția! Toate sunt verificate, ceea ce înseamnă extra-siguranță. În plus, optând pentru firme consacrate ai parte de sisteme care să facă montarea și utilizarea mai facile, beneficiezi de materiale de calitate și de fiabilitate în timp.

scaun auto copii graco erfi

Scaunele auto se clasifica (se omologheaza) in functie de varsta, greutate (standard R44.03 sau R44.04) sau varsta si inaltime (standard R129 sau i-size): 0-4 ani, 6 luni-4 ani, 4-12 ani sau după greutate: 0-18/25/36 kg, 9-25/36 kg, 15-36 kg, și scaune auto pentru toate grupele (evolutive).

Atunci când alegi scaunul trebuie să ai în vedere și cât timp poate fi folosit în poziția rear-facing, dacă îți dorești să prelungești perioada în care copilul merge cu spatele la sensul de mers. Indiferent de preferințe, cu siguranță vei găsi produsul potrivit familiei tale, atâta timp cât îți stabilești dinainte criteriile pe care trebuie să le respecte și așteptările pe care le ai.

Orice părinte vrea să știe că al său copil e protejat și ferit de pericole! De aceea, scaunul auto este un must-have pentru orice familie! Bebelușul trebuie să stea doar în scaun auto în mașină, pentru a fi protejat și, desigur, și pentru extra-confort. Scaunul auto pentru copii merită investiția deoarece nimic nu este mai presus de siguranța și sănătatea celui mic!

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In FPM recomanda
Comments are closed.

Check Also

Being different is a form of art | Ce veți descoperi în paginile noului număr Fashion Premium Magazine

Fiecare individ este unic și deosebit în propriul său mod. A fi diferit nu reprezintă un a…