Home Events Focus on Romanian Designers: Evenimentul de lansare a ediției de vară Fashion Premium Magazine

Focus on Romanian Designers: Evenimentul de lansare a ediției de vară Fashion Premium Magazine

6 min read

Joi, 15 iunie 2023, am lansat oficial cel mai nou număr FPM – Revista designerilor români, în cadrul unui eveniment în care am sărbătorit împreună moda, stilul și creativitatea autohtonă, într-un spațiu dedicat artei contemporane, la Kulterra Art Gallery. Focus on Romanian Designers este îndemnul nostru la fiecare număr, iar de această dată a devenit chiar tema evenimentului pentru lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine.

În susținerea temei Focus on Romanian Designers, i-am invitat pe cei care ne-au fost alături să poarte o piesă vestimentară sau un accesoriu de la un designer român.

In the mood for celebrating fashion au fost Mira, Levi Elekes, Alexandra Ungureanu, Denis Roabeș (The Motans), Alin Gălățescu, Gianina Corondan, Alina Aliman, Diana Sar, Sabina Georgescu, Mirela Vescan, Laura Lazar, Alina Marica, Axente, Landiana Yolo, Amir Dobos, Bogdan Petrice, Denis Radu, Larisa Raicu, Marius Tudose, Ioana Vișănescu, Ana Cucuta, Ioana Cristea, Andreea Constantin, Malvina Ișfan, Leyah și mulți alți invitați care au descoperit cel mai nou număr al revistei și s-au bucurat de un show de modă realizat în colaborare cu designeri români.

Spațiul galeriei de artă Kulterra s-a transformat în catwalk pentru o seară, special pentru prezentarea de modă care a inclus ținute create de Andra Handaric, Ami Amalia, AXENTE, Ioana Ciolacu, Laura Lazăr, Maressia, MURMUR, Oana Lupaș, Stada Boutique, Raluc, încălțăminte Papucei, pălării DeCorina Hats, bijuterii Coriolan, telefon Oppo.

Ținutele au fost prezentate de modele de la agenția First Models, iar de beauty s-au ocupat fără cusur echipa condusă de Cristian Buca (makeup) și echipa L’Oréal Professionnel – Nicoleta Bîrsan, Alexandru Bălășescu, Valentin Nistor, Ana Anton, Ana Burlan, Andrei Mihalache (hair).

La finalul prezentării de modă, Alexandra Ungureanu, care a purtat o ținută semnată AXENTE, ne-a cântat și încântat cu un moment muzical live cu totul special.

Au participat la eveniment prieteni, colaboratori, designeri, artiști și branduri care susțin demersurile de promovare a modei românești.

Invitații au descoperit cele mai noi accesorii fashion din vitrina OPPO, printre care și Find N2 Flip – un dispozitiv pliabil performant cu design elegant care își merită locul pe catwalk și în editorialele de modă. Îl puteți observa și în paginile revistei în editorialul From traditional into contemporary din noul număr FPM.

Cei prezenți au putut admira noua colecție de bijuterii Enchanted Garden, de la Coriolan, un brand românesc cu tradiție care a fost alături de noi și la realizarea shooting-ului pentru coperta cu Mira.

De recomandări pentru o îngrijire a pielii luxuriantă și ultraeficientă am avut parte de la un brand de cosmetice 100% românesc, Dr. Raluca Hera Haute Couture Skincare, care ne încurajează să Think big, feel luxurious.

Alături de noi la eveniment au fost și partenerii Ean Clinic, Clinica Dr. Cristina Bejan, L’Oréal Professionnel, Liliac, Saber Elyzia, Vitamina Aqua, Keia, Leonidas, My Geisha, The Flowers, Mise en Place, Cannoleria, Bottega Gold, RAWREN, Floraria Venus. Le mulțumim pentru că ne susțin valorile și au contribuit la organizarea unei seri minunate.

Foto, video & artwork: Marius Tudose, Fotosfera, Matei Militaru, Rawrent.

FPM nr. 15, vară 2023, este disponibil în magazinele inmedio și online pe fpm.ro/shop.

Let’s Focus on Romanian Designers!

Cu prietenie,

Echipa Fashion Premium Magazine

Citește în continuare Povestea jachetei confecționate din cel mai scump fir textil din lume │ Ami Amalia la Romanian Creative Week.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Îngrijește-ți pielea cu Botanicus: Frumusețea naturală la îndemâna ta

În căutarea pielii cu aspect perfect și senzație confortabilă, mulți dintre noi am încerca…