Home Beauty News Victoria’s Secret este gata să îți ofere o vară de vis

Victoria’s Secret este gata să îți ofere o vară de vis

5 min read

Vara este o perioadă când fiecare dintre noi are parte de câteva momente de relaxare alături de cei dragi sau chiar de unii singuri. Indiferent de situația în care te regăsești și unde cauți relaxarea, e important să ai la îndemână câteva elemente care pot face diferența la nivel de atmosferă și în felul în care te fac să te simți. Aici vorbim de câteva produse Victoria’s Secret care ne-au fermecat complet și suntem dispuse să garantăm pentru ele.

În primul și primul rând, este vorba despre parfumul Bombshell Isle – o comoară tropicală în doar 100 de ml. Amestecul notelor este menit să transporte pe oricine într-o oază unde ape albastre cristaline și flori cu un miros îmbătător sunt laitmotive. Parfumul deține și o tentă dulce oferită de bujorul perlat, care în combinație cu notele de lemn de santal și boabe de tonka oferă o căldură și energie de neegalat. Bombshell Isle poate fi descris drept materializarea luxului paradisului într-o experiență olfactivă unică.

Este un parfum elegant și revigorant, care poate fi purtat pentru o multitudine de ocazii – de la zile petrecute pe plajă la umbră, până la serile târzii care devin dimineți în așteptarea răsăritului. Bombshell Isle este un accesoriu must-have al sezonului, pentru că indiferent de personalitatea ta, îți va oferi mereu un plus de delicatețe și neobișnuit, atrăgând pe toată lumea.

Pe lângă acest parfum superb, Victoria’s Secret ne impresionează și cu o gamă de spray-uri și loțiuni de corp care oferă complementaritate întregii apariții. De la senzații instante de refresh – Water Mist, Aqua Kiss, Jasmine, Rainfall – la arome fructate senzuale – Pineapple Slice, Mango Glow – și o frumusețe naturală susținută de întreaga colecție de wearble – Lush Air, Lavander Vanilla, Coconut Mix.

Nu în ultimul rând, printre trend-urile cool ale verii se regăsesc și costumele de baie atent alese, domeniu unde Victoria’s Secret nu dă greș niciodată. De aceea, te invităm să descoperi și colecția de costume de baie care e gata să-ți ofere un sex-appeal senzațional, alături de încredere și putere la cote maxime. Fiecare model a fost elaborat și pentru a-ți oferi un nivel maxim de confort și libertate de mișcare, astfel încât să te poți bucura din plin de vacanțele unde o să le porți.

Vizitează magazinele Victoria’s Secret sau accesează victoriassecret.ro și descoperă cum parfumul Bombshell Isle, gama de spray-uri și loțiuni de corp și costumele de baie, sunt gata să-ți schimbe vara.

Citește în continuare COS sărbătorește vara cu o colecție capsulă care prezintă lucrările artistului Stephen Doherty.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Invitați speciali la TIFF.23: actori, regizori consacrați și vedete

Jojo T. Gibbs, una dintre cele mai promițătoare actrițe emergente, se numără printre actor…