Home Music În luna dragostei, Andra lansează single-ul „Vina mea”, cu un videoclip în care apare actorul Adrian Nartea

În luna dragostei, Andra lansează single-ul „Vina mea”, cu un videoclip în care apare actorul Adrian Nartea

4 min read

Într-un deux-piece alb și accesorii aurii, singură într-o casă somptuoasă, Andra cântă o piesă de dragoste care va cuceri publicul de la prima strofă. În tot acest timp, Adrian Nartea crede că este singur și se pregătește să iasă în oraș, iar artista se plimbă prin casă, derulând momentele frumoase petrecute împreună, într-un ritm de rămas bun. Este scenariul noului videoclip al Andrei, regizat de Kobzon. Piesa este o co-producție Andra Records și MediaPro Music și este compusă de Sandri Biro de la Famous Production.

Vina Mea

Sunt îndrăgostită de piesa «Vina mea» și nu cred că putea fi o perioadă mai potrivită să o lansez decât în februarie, luna dragostei. Este o piesă cu multă emoție în care cred că se vor regăsi toți cei care au trăit o poveste cu final trist, deși au depus toate eforturile ca relația să meargă, însă când iubești cu adevărat, respecți alegerile persoanei de lângă tine, chiar dacă fericirea lui nu mai este în brațele tale”, a spus Andra.

Adrian Nartea, actorul principal din popularul serial „Vlad”, a acceptat propunerea artistei de a fi protagonistul acestui videoclip, imediat ce a ascultat piesa. El s-a simțit foarte bine la filmări, deși echipa a stat pe platouri timp de 24 de ore, luând doar mici pauze.

„Îmi place muzica Andrei, o ascult adesea cu toată familia mea, iar pe Andra o simpatizez și o admir, așa că m-am bucurat să primesc propunerea de a apărea în clipul piesei. Sper să îi port noroc și să ajungă un mare hit!”, a declarat Nartea.

Lansarea noului single are loc la 4 ani de la debutul „Iubirea schimbă tot”, o piesă care s-a bucurat de un succes incredibil la nivel național, dar și internațional. Andra a avut 178 de milioane de vizualizări la versiunile în limba română și în engleză, la care se mai adaugă milioane de vizionări ale versiunilor live sau cover-uri. Au urmat multe alte succese și colaborări foarte bine primite de fani, ca „Without You” feat. David Bisbal, „Camarero” feat. Descemer Bueno și versiunea în limba română a „Nos Fuimos Lejos”, cu Descemer Bueno și Enrique Iglesias, singura versiune care a depășit single-ul original în număr de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare Andra aduce pasiunea latino în România cu super producția Pasión.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Elizabeth Debicki va interpreta rolul prințesei Diana în ultimele două sezoane ale serialului „The Crown”

Emma Corrin, cunoscută pentru interpretarea senzațională a Dianei, prințesa de Wales, în c…