Home Events Andra aduce pasiunea latino în România cu super producția Pasión

Andra aduce pasiunea latino în România cu super producția Pasión

4 min read

Andra anunță punerea în vânzare a biletelor pentru încă o seară de „Pasión”, cea mai nouă super producție pregătită de artistă pentru Sala Palatului, acum și pentru 4 aprilie. Este ultima șansă pentru fanii artistei de a vedea live spectacolul cu momente artistice inedite, dans, costume și, bineînțeles, super invitați surpriză care vor contribui la realizarea unei atmosfere de carnaval exotic.

andra pasión
Sursă foto: Andra Records

Producția Andra Records de pe 4 și 5 aprilie 2020 va fi la standardele înalte cu care artista deja și-a obișnuit publicul: atât la nivelul regiei, coregrafiei, dar și când vine vorba de aparatura de sunet, cu tehnologie de cel mai înalt nivel, folosită și de artiștii internaționali în showurile lor.

„Muzica latino și limba spaniolă mă inspiră enorm. Ritmurile de salsa, cha-cha, rumba sau samba mă fac să dansez imediat. Am cu adevărat o pasiune pentru această muzică și de aceea am dat numele acestui show Pasión! Cred că și publicul meu este fermecat de muzica latino, am simțit asta în succesul pieselor mele și cred că putem face împreună un carnaval la Sala Palatului cum numai în Rio de Janeiro s-a mai văzut!”, mărturisește Andra.

Se anunță un spectacol extrem de căutat, de altfel ca toate toate showurile artistei. Ele au fost ținute cu casa închisă, atât la Sala Palatului, cât și în alte săli de concerte din țară și din străinătate, ea zdrobind recorduri cu viteza cu care biletele s-au epuizat. Este cazul „Tradițional”, „Aievea” și „Iubirea Schimbă Tot”.

Producția este o continuare firească în cariera Andrei după succesele incredibile înregistrate de colaborările internaționale, întâi cu David Bisbal, deținător a mai multe premii Latin Grammy, apoi cu Pachanga, Descemer Bueno și Enrigue Iglesias, unul din superstarurile momentului în industria muzicii latino, supranumit Regele Muzicii Pop-Latino.

Biletele pot fi achiziționate de pe eventim.ro.

Citește în continuare Iașiul răsună romantic într-un concert extraordinar la Palatul Culturii.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Elizabeth Debicki va interpreta rolul prințesei Diana în ultimele două sezoane ale serialului „The Crown”

Emma Corrin, cunoscută pentru interpretarea senzațională a Dianei, prințesa de Wales, în c…