Home LifeStyle 10 femei celebre care ne-au schimbat percepția despre frumusețe

10 femei celebre care ne-au schimbat percepția despre frumusețe

11 min read

Industriile creative ne oferă ocazia să descoperim la tot pasul femei care impresionează prin frumusețea, naturalețea, dar și talentul lor. Așa că îți prezentăm în galeria foto de mai jos topul celor 10 femei celebre care au devenit un exemplu demn de urmat, datorită naturaleții de care au dat dovadă de-a lungul vieții.

femei celebre
Sursă foto: Alamy.com

Iată o listă cu femei celebre care ne-au schimbat total percepția despre frumusețe:

  1. Beyoncé (1981)

Anul 2003 a reprezentat pentru Beyoncé, cântâreață de muzică R&B și deținătoare a mai multor premii Grammy, începutul carierei spectaculoase pe care o are în prezent. În urmă cu 17 ani avea să lanseze prima ei piesă solo, și anume „Dangerously In Love”, care încă mai face furori atât în România, cât și peste hotare.

  1. Britney Spears (1981)

Britney Spears, și ea câștigătoare a premiului Grammy și a două Emmy, a lansat în jurul anului 1990 albumul intitulat „Baby One More Time”. După lansare, cariera lui Britney a luat amploare, devenind mult mai cunoscută la nivel internațional și, totodată, apreciată pentru stilul pe care îl adopta.

  1. Farrah Fawcett (1947)

Pe lângă rolul pe care l-a interpretat în filmul „Charlie’s Angels” din 1976, actrița Farrah Fawcett a fost și un sex-simbol renumit, coafura ei fiind copiată de miliarde de femei, motiv pentru care a rămas în atenția publicului chiar și în zilele noastre.

  1. Olivia Newton-John (1948)

Olivia Newton-John, cântăreață de muzică pop, compozitoare, actriță australiană și câștigătoare a patru premii Grammy, a devenit în anul 1978 cea mai populară actriță a momentului după ce a acceptat să o interpreteze pe Sandy în filmul Grease. În film a mai apărut și actorul John Travolta, cu care a păstrat, în continuare, o relație de prietenie frumoasă.

  1. Janet Leigh (1927)

În ciuda tuturor greutăților întâmpinate de Janet Leigh, viața sa s-a schimbat pentru totdeauna atunci când a fost descoperită la vârsta de 18 ani de actrița Norma Shearer, câștigătoare a premiului Oscar, care a ajutat-o să semneze un contract cu Metro-Goldwyn-Mayer. Janet a primit tilul de cea mai cunoscută actriță a anilor ’60, în urma celui mai de succes rol avut în filmul de groază „Psycho”, în care a jucat rolul lui Marion Crane.

  1. Blake Lively (1987)

Blake, fiica celebrului actor și antrenor american, Ernie Lively, a ajuns faimoasă pentru rolul său din serialul de televiziune pentru adolescenți, „Gossip Girls”, difuzat în 2007 pe „The CW”, unde a interpretat-o pe Serena Van der Woodsen. Din 2012, atunci când filmările celui mai iubit serial s-au încheiat, actrița a devenit imaginea brandului „L’Oréal”.

  1. Priyanka Chopra (1982)

Priyanka Chopra, în vârstă de 37 de ani, fotomodel și actriță de renume, a reușit ca în 2015 să impresioneze prin apariția sa, înfățișând personajul de ficțiune, protagonist al serialului de dramă american „Quantico”, Alex Parrish.

  1. Gigi Hadid (1995)

La doar 24 de ani, Gigi Hadid se bucură de o carieră de succes, devenind modelul preferat de marile case de modă pentru campanii și prezentări, după ce și-a făcut debutul pe podium în februarie 2014, în cadrul „New York Fashion Week”. A lucrat lături de cei mai cunoscuți fotografi pentru numeroase editoriale și pentru coperțile celor mai importante reviste de modă din lume, precum „Vogue” sau „Harper’s Bazaar”.

  1. Marilyn Monroe (1926)

Norma Jeane Mortensen, cunoscută sub numele de Marilyn Monroe, a fost sex simbol, divă pop, actriță, model și cântăreață. A fost remarcată de public pentru stilul ei de excepție, după ce a devenit imaginea companiei de cosmetică și înfrumusețare L’Oréal, dar și datorită rolului pe care l-a interpretat în cadrul filmului „Some Like It Hot” în 1959.

  1. Audrey Hepburn (1929)

Audrey Hepburn a câștigat în 1954 Premiul Oscar pentru „Cea mai bună actriță”, pentru rolul din „Roman Holiday”, urmând să primească de-a lungul vieții mai multe nominalizări. Devenită rapid una dintre cele mai iubite actrițe, este deosebit de apreciată pentru rolul din „Breakfast at Tiffany’s” și pentru prestația radiantă din „My Fair Lady”, unde a interpretat-o pe Eliza Doolittle. Actrița este considerată cea mai frumoasă femeie din toate timpurile, motiv pentru care imaginea sa este în continuare utilizată în diverse campanii, ca reprezentativă pentru modelul ideal de frumusețe și eleganță.

Citește în continuare Obiecte de colecție. Costumul purtat de Sandy Powell a adunat peste 100 de semnături.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Elizabeth Debicki va interpreta rolul prințesei Diana în ultimele două sezoane ale serialului „The Crown”

Emma Corrin, cunoscută pentru interpretarea senzațională a Dianei, prințesa de Wales, în c…