Home LifeStyle Halsey lansează about face. Make-u(p) without rules

Halsey lansează about face. Make-u(p) without rules

5 min read

De această dată, din ipostaza de creatoare a brandului, makeup artist și implicată în fiecare detaliu al acestui proiect, Halsey a anunțat lansarea – about-face – un brand de cosmetice îndrăzneț, versatil și inspirat de felul în care artista vede lumea. Mesajul și imaginea brandului se aliniază cu ceea ce ne-am aștepta de la Halsey, îi încurajează pe toți cei care poartă produsele de makeup about-face să experimenteze și să accepte imprevizibilul.

about face
Sursă foto: www.byrdie.com

„Am petrecut ultimii 2 ani muncind din greu pentru a vă oferi produse de machiaj de cea mai înaltă calitate, 100% vegane, cruelty free, care sunt distractive și ușor de utilizat – gândiți-vă la noi ca la instrumentul vostru suprem pentru auto-expresie. Suntem atât de încântați să fim în această călătorie alături de voi – și este doar începutul!

about-face este prezentat ca un nou brand de machiaj multidimensional pentru oamenii de pretutindeni, creat de Ashley Frangipane alias Halsey. Inspirată de și pentru comunitatea extrem de diversă, artistică, Halsey lansează produse de machiaj realizate cu integritate și intenție, pentru toate etapele vieții. „Ne bazăm pe faptul că niciun individ nu este unidimensional – oamenii sunt ciudați, complecși și cu atât mai frumoși din acest motiv. Toți avem propria metodă dezordonată, nebună și personală pentru a deveni varianta noastră cea mai bună. Așadar, realizăm produse care să fie cunoscute pentru calitate, nu pentru hype (publicitate), concepute pentru a sărbători fiecare versiune a noastră. Cea spre care tindem să devenim și toate versiunile experimentale de pe parcurs. Oferim tuturor puterea de a se reprezenta și de a se celebra reciproc – pentru că cine știe ce se poate întâmpla când vei reuși să îți accepți fiecare dimensiune? Makeup fără reguli.”

Ashley Frangipane, cunoscută cu numele de scenă Halsey, se machiază singură pentru concerte, evenimente cu covor roșu, coperți de reviste și videoclipuri deopotrivă. Artista mărturisește că aceasta este una dintre cele mai mari pasiuni ale sale și are convingerea fermă că machiajul este responsabil pentru atitudine, nu reprezintă răspunsul la nevoia de a arăta perfect.

„Machiajul este o formă de artă, iar arta este despre accidente fericite, nu despre un ideal de perfecțiune anume.”, a spus Halsey într-o declarație de presă. „Mă simt cu adevărat liberă când creez lookuri noi fără să țin cont de reguli. Industria de beauty funcționează după anumite norme, dar eu vreau să încurajez oamenii să vadă dincolo de ce reprezintă standardul și să își permită să se distreze și să fie imperfecți.”

About-face reprezintă un omagiu adus stilului de machiaj și esteticii care au avut cea mai mare influență pentru Halsey: anii ’90, perioada Myspace, renașterea curentului emo. Aflați mai multe informații despre produse și nuanțele disponibile și rămâneți la curent cu noile lansări pe www.aboutface.com sau Instagram @aboutfacebeauty.

Citește în continuare INTERVIU | Andra Manea „Secretele unui machiaj reușit sunt echilibrul, măsura și naturalețea.”

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Street Style la Săptămâna modei de la New York SS22

Există cel puțin un motiv pentru care străzile din marile capitale ale modei reprezintă un…