Home Fashion Fashion Unites – Prima prezentare virtuală de modă

Fashion Unites – Prima prezentare virtuală de modă

3 min read

Creată de Carine Roitfeld, prima prezentare virtuală de modă a reunit unele dintre cele mai emblematice nume ale industriei, cu scopul de a oferi un moment de inspirație creativă pentru toți cei care contribuie la eforturile de stopare a răspândirii virusului, rămânând acasă, dar și în scopul susținerii Fondului amfAR pentru Combaterea COVID-19.

prezentare virtuală de modă
Sursă foto: CR Fashion Book

Derek Blasberg a prezentat evenimentul care a fost difuzat pe Youtube, vineri, 1 mai 2020. Lista foarte lungă de modele, designeri și creativi din modă care și-au făcut apariția în timpul showului i-a inclus pe Virgil Abloh, Lily Aldrige, Alessandra Ambrosio, Hailey Bieber, Peter Dundas, Grace Elizabeth, Silvia Fendi, Ashley Graham, Maria Grazia Chiuri, Kris Grikaite, Winnie Harlow, Eva Herzigova, Kim Kardashian West, Miranda Kerr, Karlie Kloss, Adriana Lima, Alton Mason, Brandon Maxwell, Stella Maxwell, Pierpaolo Piccioli, Simon Porte Jacquemus, Olivier Rousteing, Irina Shayk, Joan Smalls, Lara Stone, Riccardo Tisci, Diane von Fürstenberg, Alexander Wang.

„În aceste momente de incertitudine, sprijinul pe care ni-l putem oferi unii celorlalți nu a fost niciodată la fel de important. Trebuie să facem tot ce putem pentru a ajuta – nu numai material, ci și prin platformele pe care le avem la dispoziție și prin acțiunile noastre. Întotdeauna am crezut în puterea inspirației – este unul dintre motivele care au stat la baza creării CR Fashion Book – și știu că putem folosi podiumul pentru a face cu adevărat diferența.”, spune Carine Roitfeld.

Evenimentul va rămâne disponibil pe YouTube, stabilind un precedent pentru cum ar putea arăta prezentările digitale de modă în viitor. „Se pare că prezentările de modă nu vor avea loc la fel ca înainte prea curând. Ceea ce mi-a plăcut la această manifestare de creativitate a fost faptul că nu am redat podiumurile Parisului, ci am arătat puterea modei din casele noastre.”, a spus Derek Blasberg.

Citește în continuare Haute Couture. Documentarul despre colecția Dior din 1949 este disponibil online.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Rico888 și Killa Fonic lansează prima piesă în limba italiană – Tango & Cash

Rico888 și Killa Fonic aduc prima piesă în limba italiană, Tango & Cash, al cărui nume…