Home LifeStyle Destinații romantice din Europa pe care merită să le vizitezi

Destinații romantice din Europa pe care merită să le vizitezi

7 min read

Luna februarie mai este cunoscută și ca luna iubirii, așa că noi îți propunem câteva destinații romantice din Europa pe care să le străbați împreună cu sufletul tău pereche, chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Destinații romantice din Europa
Sursă foto: parisperfect.com

Dacă dorești să găsești destinația ideală pentru o cerere în căsătorie, pentru reînnoirea jurămintelor sau doar să te relaxezi alături de persoana iubită într-un loc cu totul special, noi ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase destinații romantice din Europa pe care te invităm să le descoperi în rândurile de mai jos.

  1. Veneția, Italia

Veneția este unul dintre orașele care poate oferi tinerilor îndrăgostiți o varietate de locuri fantastice, fiind destinația ideală pentru cuplul care și-a propus să-și ia rucsacul în spate și să plece în lumea largă. Cea mai vizitată locație din Europa vă întâmpină pe amândoi cu o doză de romantism, libertate și, desigur, inspirație. Bucurați-vă de aerul curat, de liniștea din zonă, hrăniți împreună porumbeii din San Marco și, conform legendelor existente de mii de ani, sărutați-vă la apus sub Puntea Suspinelor și veți cunoaște cu adevărat dragostea eternă.

Destinații romantice din Europa
Sursă foto: Pixabay.com
  1. Santorini, Grecia

Dacă vă doriți să rămâneți cu amintiri prețioase pentru o viață întreagă, o vacanță în doi de Ziua Îndrăgostiților pe insula Santorini din Grecia va fi o experiență de neuitat. Nu spunem noi asta, ci sutele de cupluri care au afirmat cu încredere că această destinație merită să fie cutreierată. În plus, în Santorini puteți vedea cele mai spectaculoase răsărituri, dar și apusuri din Europa sau poate chiar din lumea întreagă. Pe tot parcursul zilei se pot degusta preparatele cu specific grecesc, puteți încerca numeroase activități sportive, precum călătorii pe mare cu barca, echitație, parașutism sau chiar drumeții și cățărări pe potecile stâncoase.

Destinații romantice din Europa
Sursă foto: Pexels.com
  1. Sintra, Portugalia

Nu v-am convins nici măcar acum că aceste destinații romantice din Europa merită vizitate? Atunci orașul magic al Portugaliei, Sintra, situat la aproximativ 20 de kilometri de Lisabona, este alegerea perfectă pentru o escapadă romantică. Pe lângă peisajele de excepție, această destinație vă poate oferi un spațiu unde să petreceți timp de calitate și să vă bucurați în doi de cele mai frumoase momente, dar și diverse atracții turistice veritabile precum mănăstiri, palate și castele ce par desprinse din cărțile de povești.

Destinații romantice din Europa
Sursă foto: Pexels.com
  1. Madeira, Portugalia

Un arhipelag portughez din Atlanticul de Nord, insula Madeira este printre primele locuri în topul destinațiilor de vis preferate de romanticii din întreaga lume, aceasta reușind totodată să-și păstreze autenticitatea fără să devină o simplă destinație de vacanță. Cunoscută și sub denumirea de „Insula primăverii veșnice”, o escapadă plină de romantism pe acest meleag este ca o vacanță într-o grădină botanică imensă, parfumată, îmbietoare și foarte colorată, precum dragostea voastră. De asemenea, puteți închiria o mașină ca să explorați insula de la un capăt la altul și să admirați coasta și plajele sălbatice din apropierea zonei.

Destinații romantice din Europa
Sursă foto: MunteniaTravel.ro
  1. Bruges, Belgia

Bruges, un oraș neerlandofon situat în provincia Flandra de Vest, cunoscut și ca „Veneția Nordului”, este destinația de vacanță ideală pentru îndrăgostiți. Admirați neîncetat casele clasice de basm și străzile pietruite care se bălăcesc în apele canalelor. Surprindeți cu aparatul de fotografiat câteva amintiri de neuitat pentru albumul de acasă.

Destinații romantice din Europa
Sursă foto: Flick.com

Citește în continuare TOP 7 locuri desprinse din basme pe care să le vizitați în județul Vrancea.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

MUST WATCH | 5 filme pe care să le vezi în luna ianuarie la cinema

Pe măsură ce înaintăm în noul an, din ce în ce mai multe titluri își fac apariția pe piața…