Home Music Deliric și Subcarpați, în colaborare cu ASAP România, se exprimă „plastic” despre plastic

Deliric și Subcarpați, în colaborare cu ASAP România, se exprimă „plastic” despre plastic

5 min read

Deliric și Subcarpați surprind cu un proiect muzical, într-o colaborare inedită cu programul social Armata Selectării Atente a Plasticului, cu scopul de a aduce un strop de conștientizare și implicare în rândul societății, încurajând prin intermediul mesajului pieselor să acorde mai multă atenție utilizării, colectării și modului de reciclare a plasticului.

Sursă foto: www.asap-romania.ro

Perspectiva ASAP, inițiată cu sprijinul celor de la Lidl România și The Institute, pornește la drum cu motto-ul „E revoluția generației care își dorește să trăiască mai curat și mai asumat. În bătălia pentru inimi și minți, arma cea mai eficientă este puterea exemplului!” și își dorește să aducă o schimbare asupra viitorului României, în ceea ce privește reciclarea și folosirea corespunzătoare a materiei prime.

În ceea ce privește conținutul cu scop educativ oferit de ASAP, în materie de muzică, Deliric într-un featuring cu Vlad Flueraru cântă despre plastic. „A fost o provocare. Cine ar asculta așa ceva? Cum am mai zis, nu-mi place să fiu preachy. Întotdeauna încerc să mă fac pe mine problema principală. Așa scriu de obicei, asta-i abordarea din textele mele. Și atunci, am ajuns la personificarea planetei. E povestea de dragoste dintre om și planetă. Și-i cântă omul planetei, ea se supără, devine acidă, îl îneacă. Am stat ceva timp încercând s-o scriu în așa fel încât să fie coerentă din ambele puncte de vedere. Abia pe strofa a treia fac revealul, zic că nu-i o altă piesă de dragoste. Acolo încep să zic un pic mai mult ce ar trebui să facem.”, a mărturisit cântărețul într-un interviu acordat pentru Vice România.

Subcarpați vine în atenția publicului cu piesa „Dunăre, Dunăre”, alături de un videoclip regizat de Andrei Mîndru, ce spune metaforic povestea proiectului ASAP. Melodia subliniază puterea comunității în schimbarea mentalităților și susținerea acțiunilor care ajută societatea să evolueze spre mai bine. „Suntem mulți, din ce în ce mai mulți. Și mai puternici!” este mesajul celor de la Subcarpați și ASAP care însoțește videoclipul.

Numeroși artiști, cu influențe și voci puternice în spate, au acceptat provocarea lansată de brigada ASAP, iar Aluziva, și ea o influență puternică în mediul online, alege să abordeze situația cu seriozitate, dezvăluind istoria marcantă a apariției plasticului, mai mult sau puțin știută de unii dintre noi. Celebra vloggeriță împărtășește pe larg, exclusiv pentru Fashion Premium Magazine, detalii în articolul „RECICLEAZĂ | Aluziva și ASAP România trag un semnal de alarmă!”.

Citește în continuare Verde pe harta lumii | ZidArt transformă Bacăul în orașul cu cele mai multe picturi purificatoare de aer din lume.

Load More Related Articles
Load More By Robert Mutes
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Pepenele roșu, aliatul frumuseții. Efecte fabuloase și de ce să îl consumi vara aceasta

Pepenele verde, originar din sudul Africii, este cunoscut în întreaga lume ca fiind unul d…