Home Health & Beauty Expert advice Cum spargem tiparul: „Am încercat orice, mă conformez și trăiesc cu acneea!”

Cum spargem tiparul: „Am încercat orice, mă conformez și trăiesc cu acneea!”

10 min read

Sunt multe persoane care se regăsesc în acest tipar. La momentul actual, există atât de multe afecțiuni dermatologice, boli autoimune, cancere și anxietate în lume că nu ne-ar ajunge 24 de ore nici măcar pentru a le enumera. Pe lângă bolile cunoscute, se adaugă și “bolile misterioase” al căror leac încă nu este nici pe departe găsit. Mai presus de toate acestea, ne confruntăm cu o pandemie care pare să nu aibă sfârșit, provocând vibrații joase, tentante pentru ego-ul negativ și ușor de agățat. Câtă răbdare să aibă omul pentru a găsi calea potrivită în vindecarea afecțiunii sale? Fiecare om este unic. Deși avem același organism, el funcționează diferit de la om la om. Procesele metabolice sunt asemănătoare și, în același timp, diferite.

cum sa scapi de acnee - careless beauty romania - workshop

Sunt oameni care se confruntă, la nivelul pielii, cu afecțiuni care par să îi chinuie de-o viață. “Sufăr de acnee de când mă știu” sau “Mă confrunt cu această dermatită de când eram copil” sunt doar câteva dintre frazele pe care le aud frecvent, la cabinet. De ce ne bântuie aceste afecțiuni și cum le putem trata? Oare acești oameni nu au încercat să le trateze? O, da! Câte și mai câte tratamente nu au încercat însă, de cele mai multe ori, fără rezultate sau cu rezultate parțiale, pe o perioadă scurtă de timp. Acești oameni trăiesc o adevărată frustrare. Se regăsesc într-un cerc vicios în care se tot încearcă fel și fel de tratamente, fără vindecare totală. Treptat, ajung la concluzia că vor trăi cu afecțiunea toată viața.

Așadar, cum spargem acest tipar: “Am încercat orice, mă conformez și trăiesc cu acneea”? Făcând referire la afecțiunile de ordin dermatologic, fie că ne confruntăm cu acnee, dermatite sau alte afecțiuni mult mai grave, toate însumează o serie de factori care declanșează în corp reacții în lanț. Atunci când tratez un pacient de acnee, spre exemplu, țin cont de foarte multe lucruri: factorul genetic, fondul alergic, alte afecțiuni interne, stil de alimentație, nivelul de vitamine/aminoacizi din corp, stil de viață, orele de odihnă, nivelul de hidratare, ritualul de îngrijire al pielii (dacă există), dar și trăirile emoționale.

Din momentul în care acel client este preluat, începem și lucrăm, cu răbdare, la toate aceste aspecte, corectând acolo unde este necesar. Construim împreună, de fapt, un stil de viață și un #RitualdeÎngrijiredeAcasă, cu produse 100% naturale, totul fiind menit să prevină, să vindece afecțiunea și să mențină sănătatea pielii și a corpului.

În ziua de astăzi, oamenii sunt din ce în ce mai deschiși la utilizarea produselor, procedurilor și tratamentelor 100% naturale pentru menținerea sănătății.

Dar de ce alcătuiesc acest “arbore genealogic” al stilului de viață înainte de a prescrie orice ritual de îngrijire al pielii? Deoarece degeaba tratezi o persoană cu dermatită atopică, dacă persoana respectivă se supune intens la substanțe chimice precum clorul sau diferiți solvenți chimici de sinteză. Degeaba tratezi o persoană cu acnee, dacă nu cunoaștem clar ce a declanșat acneea sau dacă acea persoană duce un stil de viață haotic sau trece printr-o serie de traume emoționale. Degeaba tratăm orice, dacă nu ținem cont de fiecare aspect al vieții noastre. Toate elementele pot aduce o contribuție, pozitivă sau negativă. Ar fi ideal să luăm un medicament și, în timp util, să ne vindece acneea. Foarte rar, acest lucru este cu adevărat posibil, dar, în 99% din cazuri, lucrurile nu sunt atât de simple. Oamenii trec printr-un adevărat chin.

cum sa scapi de acnee - careless beauty romania - workshop

90% din cazurile de acnee pe care le tratez ajung la cabinetul meu după ce încearcă nenumărate tratamente alopate. Ca farmacist-estetician, cred în știință și în tot ceea ce ea a construit în industria farmaceutică și medicală, în mod special. Uneori chiar colaborez cu medici, mai ales acolo unde mă confrunt cu cazuri grave, care prezintă infecție masivă la nivelul pielii. Însă, ca om care a crescut într-un mediu pur și natural și care îmbrățișează cu toată inima puterea plantelor terapeutice, mai ales a celor din flora României, cred cu tărie că natura ne oferă soluții în echilibrarea metabolismului și în vindecarea afecțiunilor de ordin dermatologic. Mi-am dedicat toți anii studiului științific asupra proprietăților terapeutice ale plantelor românești și am observat cum o acnee se poate trata natural, fără substanțe chimice de sinteză.

Te invit în data de 21 martie 2021, orele 15:00, la workshop-ul Terapii unice în tratarea acneei, doar cu plante românești – #RitualdeÎngrijiredeAcasă, alături de Elena Oancea, chimist-estetician & fondator Careless Beauty România.

Ce vei primi în urma participării?

Vino alături de noi pe 21 martie și învață, pas cu pas, cum să ai grijă de tenul tău.

– Ce se întâmplă cu pielea când suferă de ACNEE;

– Tipurile de ACNEE și cum acestea se manifestă la nivelul pielii;

– Tratament ANTIACNEE aplicat inclusiv acasă, cu produse 100% naturale, obținute numai din flora românească;

– Cum acționeză anumite extracte vegetale la nivelul pielii în regenerarea țesutului afectat de ACNEE și/sau cicatrici;

– Tehnica pe care trebuie să o folosești pentru rezultate optime, într-un #RitualdeÎngrijiredeAcasă;

Ghid personalizat, cu instrucțiuni clare de utilizare a produselor, pe săptămâni.

– CADOU: un produs dermato-cosmetic antiacnee Careless Beauty;

Data: 21 Martie 2021

Ora: 3 PM, Zoom Webminar

Taxa de participare la webinar este de 210 de lei. 

LINK Înregistrare și Plată aici.

Citește în continuare Rutina de îngrijire de la Careless Beauty pentru o piele luminoasă iarna.

Load More Related Articles
Load More By Ioana Adina Oancea
Load More In Expert advice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Roberto Tula – Skate Meditations

Meet Roberto Andres Martinez Tula, RA for short. (Alien, Artist, Designer, Lover, Sk8er, T…