Home Fashion Accessories Stil Masculin | IMPORTANȚA ACCESORIILOR ÎN VIAȚA ORICĂRUI BĂRBAT

Stil Masculin | IMPORTANȚA ACCESORIILOR ÎN VIAȚA ORICĂRUI BĂRBAT

6 min read

În zilele noastre, unicitatea prezenței a devenit un lucru care ne preocupă. Cu toții căutăm cheia acelui „stand out from the crowd” care ne ajută să ne diferențiem de mulțime. Pe lângă articolele vestimentare, un lucru în care trebuie să investim sunt accesoriile, pentru un stil masculin care ne conturează personalitatea și dorința de a ieși în evidență subtil, dar memorabil. În cele ce urmează, vă prezint 10 accesorii pe care trebuie să le aveți în considerare pentru următoarea sesiune de shopping.

Foto: Alexandru Trestianu
CUREAUA
Foto: Valentino, Gucci 

Pe lângă uzul practic, o curea clasică, dar totuși impunătoare poate scoate orice outfit din anonimat. Pentru a fi o investiție de lungă durată, optează pentru pielea naturală, cu touch-uri aurii/argintii.

MĂNUȘILE
Foto: Gucci

Întrucât ne aflăm în sezonul toamnă-iarnă, mănușile au devenit esențiale pentru a face față temperaturilor scăzute. Și de ce să nu o facem într-un mod fashion?

ȘAPCA/PĂLĂRIA
Foto: Balenciaga

Prejudiciul conform căruia șepcile/pălăriile ar trebui purtate doar vara și iarna este complet fals. Ele reprezintă o modalitate prin care stilul tău personal poate fi ușor conturat.

HUSA TELEFONULUI
Foto: VELANTE Officiale

Accesorizarea telefonului a devenit un must-have care spune multe despre noi, având în vedere că este gadget-ul nelipsit din viața fiecăruia. La fel cum ne alegem articolele vestimentare în funcție de momentul zilei, eveniment și mood, tot așa ne putem personaliza și husa telefonului. VELANTE Officiale reprezintă definiția rafinamentului în materie de huse de telefon și accesorii, realizate din piele naturală de piton, crocodil sau vițel. Pentru un plus de personalitate, îți poți adăuga gratuit, prin embosare folio, inițialele sau numele.

GEANTA
Foto: Valentino, Fendi

După telefon, geanta este al doilea obiect nelipsit din viața noastră. Stereotipul conform căruia un bărbat nu are nevoie de geantă, întrucât poartă cu el doar portofelul și cheile nu mai este de mult bazat în realitate. Evoluând odată cu trecerea timpului, numărul obiectelor care fac parte din lifestyle-ul nostru a crescut considerabil, astfel încât nu le mai putem „îndesa” în buzunarul sacoului/pantalonilor – sau putem, dar arată foarte inestetic. De aceea, avem nevoie de o geantă care să fie ușor de asortat la orice ținută și care să ne reprezinte.

FULARUL
Foto: Gucci, Burberry

Dacă ești adeptul unui stil minimalist, optează pentru un fular care să îți contureze impecabil outfit-ul. Având la dispoziție mai multe texturi și culori, îți poți găsi cu ușurință un item caracteristic.

PORTOFELUL
Foto: VELANTE Officiale

Portofelul este un accesoriu indispensabil indiferent de stilul de viață sau cel vestimentar. Fie că alegi să optezi pentru un portcard, portofel clasic sau clip de bani, trebuie să ai în vedere un singur aspect – să te reprezinte.

OCHELARII DE SOARE
Foto: Gucci

Utili în toate perioadele anului, ochelarii de soare armonizează perfect orice combinație vestimentară.

BIJUTERIILE
Foto: Fendi, Alexander McQueen

Adăugând un touch personal, bijuteriile îți oferă un look rafinat. Alege piese timeless, clasice, potrivite atât unei ținute formale, cât și unei ținute casual.

CEASUL
Foto: Apple Watch, Rolex

Ceasul are toate șansele să devină cea mai reprezentativă investiție pentru tine. Fie că alegi un ceas-bijuterie sau un smartwatch care să țină evidența activităților cotidiene, acesta trebuie să fie nelipsit din garderoba ta.

Text de Andrei Grigorie publicat în ediția print Fashion Premium Magazine, nr. 10, iarnă 2020.

Citește în continuare RETRO FREE STYLE | Mirela Vescan prezintă tendințele de makeup ale sezonului.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Carla’s Dreams revine cu single-ul “Victima”, o piesă de dragoste pentru suflet și minte

Carla’s Dreams își bucură fanii cu un nou single pentru începutul de an care se numește ”V…