Home Fashion Ținutele câștigătoare la concursul de design WOW 2018

Ținutele câștigătoare la concursul de design WOW 2018

3 min read

Lansat în 1987, concursul de design vestimentar World of WearableArt ia arta de pe perete și o modelează pe forma umană. În 2018 s-a desfășurat ediția cu numărul 30 a Premiilor World of WearableArt (Universul Artei Purtabile), prezentând desene și modele a unor creativi din industria de modă, artă, design, costum și teatru din mai multe țări.

wow 2018
WAR sTOrY, Natasha English & Tatyanna Meharry, Supreme WOW Award Winner, 2018

Câștigătoarele premiului Supreme WOW au fost Natasha English și Tatyanna Meharry, cu WAR sTOrYSunt primii dublu câștigători ai Premiului Supreme WOW, câștigând prima dată în 2013 pentru The Exchange.

wow 2018

Anul acesta, ținuta premiată cu premiul Supreme WOW este inspirată de aniversarea a 100 de ani de la primul război mondial și comemorează bărbații și femeile din Noua Zeelandă care au participat la război, în special pe cei care nu s-au mai întors acasă.  S-a lucrat timp de cinci ani și au creat ținuta cu obiecte reciclate, cum ar fi vechi pături de armată, soldați din plastic, cărămizi roșii sparte și pounamu (un fel de jad).

„Am vrut să includem cât mai multe amintiri tangibile, folosind materiale reciclate colectate de-a lungul anilor, comercializate sau salvate pentru a transmite acestei creații amintiri pentru generațiile trecute, actuale și viitoare. Greutatea mare a amintirilor și povestirilor din trecut deschide calea pentru generațiile viitoare. Insignele și simbolurile de onoare sunt purtate acum de generația noastră, o menționare merituoasă în acest an centenar.”

WAR STOrY este o piesă pe care juriul o descrie ca fiind un exemplu de povestire puternică realizată printr-o operă de artă. O realizare excepțional de convingătoare a unei narațiuni provocatoare de gânduri, care este perfectă în execuție. 

Underling, Gillian Saunders, Open Section, 2018
Hide and Seek, Mingzhang Sun, First Time Entry Award, 2018
Ernst Haeckel’s Bride, Nika Danielska, Under the Microscope Section, 2018
wow 2018
Echoplex – Goddess of Reverb, Natalie Hutton, Avant-garde Section, 2018

Citește în continuare Artă digitală by Mr. Jurjak, pentru iubitorii de artă și fashion.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Campania Pharrell Williams x adidas Originals

Adidas Originals și Pharrell Williams s-au reunit pentru o nouă campanie și colecție. Inti…