Home Fashion WOW – Concursul de design World of WearableArt

WOW – Concursul de design World of WearableArt

5 min read

Concursul World of WearableArt (WOW) este o competiție de design de renume internațional care atrage înscrieri din peste 40 de țări în fiecare an. Orice creație artistică ce poate fi purtată își poate găsi un loc pe scenă, atât timp cât este originală, inovatoare și bine executată.

concursul de design

Timp de trei săptămâni în fiecare an, WOW prezintă cele mai bune dintre aceste creații într-un spectacol grandios din capitala Noii Zeelande, Wellington, într-o explozie de creativitate. În acest an, 60.000 de persoane vor vedea spectacolul.

Participanții sunt invitați să creeze lucruri de neimaginat, să ignore tradiționalul și să ignore așteptările, realizând opere de artă care vor fi aduse la viață pe o scenă internațională la ediția anuală World of WearableArt Awards.

Vezi care au fost câștigătorii de anul trecut.

Competiția cuprinde șase secțiuni pentru anul 2019:
  • Aotearoa – Noua Zeelandă are propriul său profund sentiment de loc. Trageți pe aceasta pentru a sărbători cine suntem ca popoare și ce ne face mândri. De la culturile și istoria noastră bogată până la peisajele noastre, independența noastră față de invențiile noastre. Arătați-ne Noua Zeelandă și Noua Zeelandă pe măsură ce ne vedeți.
  • Avangardă – o lume experimentală, radicală și neortodoxă; o rebeliune împotriva normei. Îndrăzniți să sfidați limitele și să creați o lucrare inovatoare, respingând norma și cultivând originalitatea.
  • Deschis – o lume fără limite tematice, oferindu-vă libertate deplină de a explora și de a crea propriul design. Singura limită este imaginația ta.
  • Mitologie – Fii inspirat de alte lumi și dimensiuni; explorați povestiri fantastice despre monștri și creaturi înfricoșătoare, despre zei și zeițe, despre oameni cu puteri supranaturale. Întunecat și misterios; exuberant și neobișnuit; eteric și visător.
  • Transformare – Creați o lucrare care își schimbă forma, natura și aspectul. Joacă–te și inovează cu mecanisme diferite pentru a dezvălui aspecte neașteptate ale ținutei tale. Transformarea ar putea fi jucăușă și amuzantă sau poate fi uimitoare și senzațională. Arătați-ne o metamorfoză extraordinară.
  • Alb – Reprezentând un spectru de emoții, albul este asociat cu pace, lumină, dragoste, perfecțiune, puritate și spiritualitate. În unele părți ale lumii, alb reprezintă moartea și doliul; în altele este asociat cu îngeri, bună sănătate și timp. Ce înseamnă albul în imaginația ta? Inspirația poate fi găsită prin simplitate, îndrăzneală sculpturală, detalii complicate sau experimentând cu straturi, lumină și umbră, proporție sau mărime. Nu există nuanțe de alb pur deoarece culoarea este combinația tuturor culorilor.

Pentru mai multe informații privind procesul de înscriere, regulile concursului, termene limită și informații privind premiile acordate, accesați site-ul World of WearableArt.

Nu există taxă de înscriere, iar concursul este deschis atât profesioniștilor din modă, artă, design, costume, cât și studenților sau creativilor aflați la început de drum.

Citește în continuare Armani: „Încerc să îmi trăiesc viața cu angajament și pasiune în domeniul pe care mi l-am ales.”.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Trupa Metallica donează 250.000 de euro pentru inițiativa #NoiFacemUnSpital

Fundația All Within My Hands, fondată de Metallica, a anunțat o donație de 250.000 de euro…