Home Fashion COS lansează colecția Active pentru bărbați

COS lansează colecția Active pentru bărbați

4 min read

Brandul de modă din Londra este încântat să anunțe lansarea colecției COS Active pentru bărbați, o colecție de îmbrăcăminte sustenabilă realizată din poliester și nailon reciclate. Colecția prezintă forme ergonomice, materiale flexibile și detalii ascunse pentru un fitting funcțional îmbunătățit.

O colecție realizată pentru performanță și mișcare de zi cu zi, Active îmbrățișează noile detalii tehnice contrastate cu detaliile atemporale pentru a-l ajuta pe purtător atât cu o ținută de zi, cât și de seară. Pentru a fi potrivite pentru sport de performanță, fiecare piesă durabilă este rafinată pentru a oferi confort maxim.

Noua ofertă de produse prezintă o selecție de piese de îmbrăcăminte pentru bărbați într-o paletă neutră de verde închis și bleumarin alături de piese în culoarea fistic.

Formele ergonomice sunt confecționate cu țesături reciclate și stilizate cu diferite piese de stratificare cum ar fi vesta scuba tehnică, jacheta impermeabilă sau vesta cu glugă finisată cu detalii de bandă reflectorizantă. Elementele esențiale sunt din bumbac organic, concepute pentru a îmbina oferta tehnică cu estetica athleisure.

Colecția încorporează aspecte tehnice dinamice în garderoba de zi cu zi. Pantalonul de alergare din poliester reciclat este prezentat cu o jachetă asortată, în timp ce un panou din plasă este integrat atât pe brațe cât și pe spate pentru a oferi o ventilație suplimentară. Finisajele hidroizolante sunt contopite cu materiale prin care respiră pielea, panouri din jerse compact, canale reflectorizante și fermoare flexibile pentru o potrivire perfectă.

Colecția a fost stilizata cu piese cheie de layering din colecția COS ready to wear pentru a obține o performanță rafinată și o estetică athleisure, de purtat toată ziua.

Colecția Active pentru bărbați se găsește exclusiv online.

Imagini COS ilustrându-l pe Josh Harriette, dansator. Fotografii realizate de Chris Rhodes

DESPRE COS

Inspirat de arta și cultura contemporană, brandul de modă din Londra este recunoscut pentru colecțiile care echilibrează designul inovator cu stilul de durată, fiecare piesă fiind realizată să dureze dincolo de sezon. COS creează un design modern și funcțional pentru femei, bărbați și copii și a sprijinit încă de la lansare domeniul artistic prin colaborări cu artiști, galerii și studiouri de creație consacrate și emergente.Citește în continuare Brandul românesc IE Clothing lansează colecția capsulă LinIE, inspirată din portul tradițional românesc.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

This Is Paris | Documentarul prin care Paris Hilton dezvăluie lucruri neștiute din trecutul său

Paris Hilton a lansat un documentar prin care arată tuturor care credeau că o cunosc că s-…