Home Movies O distribuție de top pentru viitorul film despre familia Gucci

O distribuție de top pentru viitorul film despre familia Gucci

2 min read

Lady Gaga se întoarce pe marele ecran într-un film despre familia Gucci care explorează evenimentele din jurul morții lui Maurizio Gucci, nepotul fondatorului casei de modă italiene și ultimul moștenitor al imperiului Gucci.

film Gucci
Sursă foto: www.ew.com

Gaga o va interpreta pe Patrizia Reggiani, fosta soție a lui Maurizio, condamnată pentru instigare la omor în anul 1998. Patrizia Reggiani a fost condamnată la 29 de ani de închisoare, pentru că a angajat pe cineva să îl ucidă pe Maurizio Gucci în 1995, fiind ulterior eliberată în 2016 după ce a executat 18 ani din pedeapsă.

Recent au apărut informații despre alte nume mari din industrie care sunt presupuse a completa distribuția viitorului proiect cinematografic. Adam Driver, Jared Leto, Robert De Niro, Al Pacino, Jack Huston și Reeve Carney sunt în negocieri pentru roluri în filmul despre istoria familiei Gucci, deși nu se știe încă ce rol va interpreta fiecare.

film Gucci
Sursă foto: www.deadline.com

Ridley Scott și soția sa, Giannina Scott, se vor ocupa de producția filmului, iar Roberto Bentivegna este responsabil de adaptarea scenariului după cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”, scrisă de Sara Gay Forden.

Citește în continuare Jared Leto va interpreta rolul lui Andy Warhol într-un nou film biografic.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Versacepolis | Versace primăvară-vară 2021

Pentru prezentarea colecției primăvară-vară 2021, inspirată de frumusețea și energia natur…