Home Arts Jared Leto va interpreta rolul lui Andy Warhol într-un nou film biografic

Jared Leto va interpreta rolul lui Andy Warhol într-un nou film biografic

3 min read

În urmă cu patru ani, au apărut zvonuri despre un potențial film biografic despre Andy Warhol, din a cărui distribuție urma să facă parte Jared Leto, iar 2020 este anul în care informațiile despre proiect încep să fie confirmate în mod oficial.

Jared Leto Andy Warhol
Sursă foto: www.sleek-mag.com

În 2016, Jared Leto a dobândit dreptul de a produce și de a juca într-un nou film biografic despre Andy Warhol. Conform informațiilor, Leto ar fi producătorul filmului alături de Michael De Luca (The Social Network), iar Terence Winter (The Wolf of Wall Street) va scrie scenariul.

Deși detalii suplimentare cu privire la acest proiect nu au fost încă dezvăluite, actorul este cel care a confirmat că proiectul este în desfășurare și că urmează să interpreteze rolul celebrului artist pop.

„Da, este adevărat, îl voi interpreta Andy Warhol.”, a scris Leto alături de o fotografie cu Warhol, pentru a sărbători 92 de ani de la nașterea artistului. „Și sunt atât de recunoscător și încântat de oportunitate. La mulți ani cu întârziere, Andy. Ne este dor de tine și de geniul tău.”

Jared Leto a dobândit aprecierea criticilor după rolurile sale din Requiem for a Dream (2000), Mr. Nobody (2009), Suicide Squad (2016). Interpretarea din Dallas Buyers Club (2013) i-a adus lui Jared un Premiu Oscar, un Glob de Aur și un premiu Screen Actors Guild (SAG Awards) pentru Cel mai bun actor în rol secundar. Leto este considerat un method actor, fiind recunoscut pentru devotamentul și pregătirea temeinică pentru rolurile sale, rămânând deseori în pielea personajului pe întreaga durată a filmărilor.

Citește în continuare Rezidența FemArt | Concurs de proiecte pentru femeile cineast.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

This Is Paris | Documentarul prin care Paris Hilton dezvăluie lucruri neștiute din trecutul său

Paris Hilton a lansat un documentar prin care arată tuturor care credeau că o cunosc că s-…