Home Arts Competiția THE ARTS OF FASHION 2019

Competiția THE ARTS OF FASHION 2019

3 min read

Competiția THE ARTS OF FASHION există pentru a promova și recompensa creativitatea și inventivitatea, pentru a descoperi talente emergente și a facilita cariere, să consolideze contactele între diferite țări, școli și universități și să promoveze noi relații între cei din diferite industrii și domenii.

Arts of Fashion
Illustration 2019 – Aurore de la Morinerie

Pentru a participa la concursul internațional Arts of Fashion 2019, solicitanții trebuie să se înregistreze online. Taxa de înscriere este de 40 $ pentru categoria Modă sau Accesorii. După confirmarea înregistrării, fiecare solicitant trebuie să prezinte un dosar cu desene/ilustrații pentru o mini colecție de 3 ținute pentru bărbați, femei sau o colecție mixtă de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei sau 3 accesorii.

Concursul este deschis studenților care studiază modă, artă și design oriunde în lume, în cursul anului universitar 2018-2019. Participanții vor reprezenta și școlile sau universitățile, precum și țările din care provin.

Având în vedere că din ce în ce mai multe competiții de design sunt organizate pentru câștiguri comerciale, Fundația Arts of Fashion este mândră să îi asigure pe studenți că acest concurs este organizat de mai bine de 10 ani de un grup de voluntari și designeri fără motive comerciale. Această competiție unică este dedicată exclusiv celebrării designerilor și creativității lor.

Studenții nu renunță la drepturile de proprietate intelectuală ale desenelor lor atunci când participă la concursul Fundației Arts of Fashion.

Cei 50 de studenți finaliști selectați își prezintă lucrările pe podium în fața unui juriu format din profesioniști în domeniu, la sfârșitul lunii octombrie, în San Francisco. Ei concurează pentru burse care le permit să participe la programe de Fashion MasterClasses unice și să facă internshipuri la studiouri creative din întreaga lume.

Citește pentru mai multe informații regulamentul competiției.

Vezi în continuare Velvet Buzzsaw cu Jake Gyllenhaal – Artă vs Comerț.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus on Romanian Designers: prezentare de modă și lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine

Fashion Premium Magazine continuă promovarea designerilor români și a creativității autoht…