Home Fashion Când țesăturile preferate iți mângâie trupul

Când țesăturile preferate iți mângâie trupul

3 min read
Vara, sezonul ținutelor pline de culoare, a imprimeurilor florale și pattern-urilor vesele, bate la ușă – acum este momentul ideal pentru a-ți pregăti garderoba pentru lunile următoare.
Din multitudinea de trenduri prezentate în fiecare sezon, poate fi uneori greu să ne alegem ținutele care să ne reprezinte personalitatea și stilul nostru de viață.
Pentru că, garderoba fiecarei femei trebuie să fie diferită – în funcție de stilul de viață, rolul profesional și personalitatea fiecăreia, cum ar fi să ne construim singure propriile ținute? Exact, sună a fi soluția ideală!
Cu varietatea de țesături disponibile pe www.malagoli.ro, nimic nu te mai oprește să iți construiești garderoba pe care mereu ți-ai dorit-o.
www.malagoli.ro reflectă viziunea brandului Malagoli de a cultiva bunul gust și de a educa publicul în ceea ce privește alegerea corectă a țesăturilor de înaltă calitate în funcție de compoziția materialului, evitând materialele sintetice și vopsele toxice, care sunt adesea folosite pentru a colora țesăturile.
Malagoli
Țesăturile nu trebuie privite superficial, doar ca materie primă pentru piesele vestimentare. Acestea au propria istorie: de la primele fibre, la imaginația designerului care își imprimă viziunea și o bucată din suflet pe metri liniari de țesătură, pană la jocul ludic al croitorului sau designerului ce jonglează cu linii și forme care îmbracă, în final, trupul.
Malagoli
Țesătura este elementul de bază pentru o ținută vestimentară, dar și atitudinea își aduce propriul aport. Un imprimeu floral este romantic și usor naiv, pe când o ținută din piele neagră subliniează faptul că nu e loc de compromis. Imprimeurile geometrice sunt moderne, avangardiste și iți pot modela silueta. Animal print-urile nu se demodează niciodată și întotdeauna vor da o notă chic și eleganță unei ținute.
Așadar, fie că ești în căutarea rochiei de seară perfectă sau vrei o ținută office, pe www.malagoli.ro ai porțile deschise spre o gamă largă de țesături de calitate printre care se includ mătase naturală, dantela, broderie, macrame, brocart, catifea, lână. La care dintre ele te gândești deja?
Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Uniunea Muzicienilor Interpreți oferă burse în valoare de 15.000 euro pentru tinerii muzicieni români

Uniunea Muzicienilor Interpreți din România anunță lansarea concursului pentru acordarea B…