Home Fashion Accessories Branduri românești sustenabile – Haine și accesorii pentru confortul celor mici (II)

Branduri românești sustenabile – Haine și accesorii pentru confortul celor mici (II)

6 min read

Alegerile sustenabile sunt mai la îndemână decât credem, dacă are cine să ne îndrume în direcția potrivită. Mai ales atunci când avem alternative pentru distracția, confortul și siguranța copiilor, de la producători interesați deopotrivă de crearea unor produse utile și creative și de impactul pe care îl au asupra mediului. Pentru a vă inspira în realizarea unor alegeri sustenabile, inclusiv atunci când vine vorba de nevoile celor mici, vă prezentăm inițiative românești care pun accentul pe design și calitate și se adresează părinților care împărtășesc aceleași valori, fiind preocupați de viitorul planetei în care își vor croi destinul copiii lor.

Branduri românești copii

Câte-n Lună și-n Stele

Călătoria printre „lună și stele” a început în 2017, inițial ca un magazin cu jucării din lemn care, ulterior, a început să introducă și produse pentru bebeluși, produse de puericultură. În prezent, sunt mai mult un concept shop cu peste 2000 de produse în stoc, cu planuri de extindere, însă cu același crez, acela de a aduce în atenția publicului produse sustenabile, din materiale organice, precum bumbac organic, certificat GOTS, cauciuc natural, lemn netratat chimic, plastic reciclat, produse testate și certificate pentru siguranța copiilor. Ioana și Ervin, împreună cu fetițele lor, Natalia și Ilinca, care îi influențează și inspiră în alegerea brandurilor și a produselor pe care le propun în magazinul online, investesc constant mult suflet și pasiune în acest proiect de familie și speră să acopere toate gusturile și dorințele celor care le calcă pragul virtual.

Charmony

Charmony este un brand 100% românesc care a luat naștere din dragoste pentru copii. Încă de la început, a venit cu un concept inedit și unic pe piața din România, lansând numeroase produse reversibile pentru copii, bifând chiar o premieră în țară, prin lansarea colecției de uniforme școlare reversibile. În portofoliul Charmony veți mai găsi hăinuțe pentru bebeluși, articole pentru botez, rochii elegante, rochii set mamă-fiică și treninguri unisex. Creațiile Charmony sunt realizate din materiale atent selecționate pentru a corespunde criteriilor de calitate specifice vârstei, folosind o căptușeală din bumbac 100% și materiale certificate Oeko Tex Standard 100, o certificare recunoscută la nivel mondial, ce garantează siguranța pentru pielea bebelușilor. Produsele Charmony pot fi găsite exclusiv online pe www.charmony-shop.com.

Simplicity Kids Boutique

Simplicity Kids Boutique vine de la simplitate – simplitatea design-ului, a culorilor, a modalității de îmbrăcare. Brandul oferă modele potrivite pentru cele mai importante evenimente din viața celor mici, dar care pot fi purtate zi de zi, pentru că simplitatea lor le face atât de ușor de integrat în ținutele de plimbare în aer liber. Pentru fabricarea produselor sunt folosite țesături naturale, moi și blânde cu pielea delicată a bebelușilor, precum 100% bumbac, 100% in prespălat și 100% in premium. Toate materialele utilizate dețin certificat STANDARD 100 by OEKO-TEX, iar unele dintre ele și certificatul GOTS-Organic, oferind garanția siguranței și calității superioare. Simplicity Kids Boutique oferă ținute lejere, comode, în care cei mici se simt bine și sunt liberi să se miște în voie. Acestea sunt foarte rezistente în timp, contribuind astfel și la protejarea naturii.

Citește în continuare Branduri românești sustenabile – Haine și accesorii pentru confortul celor mici (I).

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

PERSONAL: A doua colecție a brandului de modă românesc PERSON-A

S-a lansat oficial PERSONAL, cea de-a doua colecție a brandului românesc PERSON-A. Colecți…