Home Music Andra, cu ocazia zilei de naștere, lansează single-ul „Timpul”

Andra, cu ocazia zilei de naștere, lansează single-ul „Timpul”

4 min read

Îndrăgita cântăreață Andra își sărbătorește ziua de naștere și lansează o nouă piesă, intitulată sugestiv „Timpul”, însoțită și de un clip muzical. Melodia se deschide cu riffuri îmbietoare de chitară, acompaniate de vocea suavă a Andrei, care își începe discursul muzical plin de emoție într-un ritm crescendo către refren. Melodia devine din ce în ce mai plină de energie pe măsură ce Andra cântă despre o poveste de dragoste, al cărei inamic în prezent este „timpul”, dar care, în viitor, se poate dovedi a fi cel mai mare aliat în obținerea finalului fericit mult dorit.

Conform zicalei „If it is meant to be, then it will be.” (Dacă e menit să se întâmple, atunci se va întâmpla), Andra evidențiază aceste spuse prin versurile: „Aș lăsă timpul să termine filmul,/ Dar suntem făcuți din păcate să tot căutăm altceva,/ Tu lasă-mi iubirea să caute drumul/ Și poate-ntr-o viață planetele noastre s-or alinia”. Piesa a fost scrisă de Irina Rimes, Alexandru Pelin și Vlad Lucan,  iar de producția cântecului s-a ocupat Vlad Lucan.

Timpul este cea mai valoroasă resursă a noastră. Curge ireversibil, nu îl putem opri, nici întoarce. Putem doar să trăim și să ne bucurăm de fiecare clipă. În unele cazuri, îl putem lăsa să vindece răni și ne putem pune speranța în viitor. Acesta este mesajul noii mele piese pe care mi-am dorit enorm să o ofer publicului chiar de ziua mea. Este un cadou pe care sper ca fanii să își dorească să îl asculte încontinuu!“, a declarat Andra.

Videoclipul, regizat de NGM Creative, poate fi considerat un film de scurt metraj, avându-i în rolurile principale pe actrița și cântăreața BiBi și pe cântărețul și vlogger-ul Antonio Pican, alternând cu scene cu Andra. Personajele interpretate de BiBi și Antonio locuiesc în vecinătate și cochetează de la distanță. Într-un final, aceștia își iau inima în dinți și se întâlnesc, astfel luând naștere o frumoasă poveste de iubire. La finalul clipului aflăm că personajul interpretat de BiBi era, de fapt, imaginea Andrei din adolescență, videoclipul terminându-se cu o scenă în care Andra și soțul ei, Cătălin Măruță, se țin de mână.

Citește în continuare Programul pe zile pentru cel mai așteptat festival de muzică, UNTOLD 2021.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

MUST WATCH | 5 filme pe care să le vezi în luna ianuarie la cinema

Pe măsură ce înaintăm în noul an, din ce în ce mai multe titluri își fac apariția pe piața…