Home Arts Black Is King by Beyonce poate fi vizionat pe Disney+

Black Is King by Beyonce poate fi vizionat pe Disney+

4 min read

De la peisajele spectaculoase până la distribuția care include numeroase celebrități și costumele incredibile din film, Beyonce lansează Black Is King, un proiect în care s-a implicat trup și suflet și care este acum disponibil pe Disney+. În film apar mama artistei, Tina Lawson, dar și Jay Z, Blue Ivy și Rumi, Naomi Campbell, Lupita Nyong’o, Kelly Rowland, Childish Gambino, Kendrick Lamar.

Black Is King
Sursă foto: IMDb, Black Is King

„Evenimentele din 2020 au făcut ca viziunea și mesajul filmului să fie și mai relevante, deoarece oamenii din întreaga lume pornesc într-o călătorie istorică. Suntem cu toții în căutarea siguranței și a luminii. Mulți dintre noi ne dorim schimbări.”, a spus Beyoncé pe contul său de Instagram într-o postare care anunța lansarea filmului.

„Cred că atunci când spunem propriile noastre povești, putem schimba direcția lumii și putem spune istoria reală a generațiile trecute și a bogăției sufletului, nepovestită în cărțile de istorie. Mă rog ca toată lumea să vadă frumusețea și puterea semenilor noștri. Cu acest album vizual, am vrut să prezint fragmente din istoria noastră și din tradiția africană, cu elemente moderne și un mesaj universal, și am vrut să arăt ce înseamnă cu adevărat să îți găsești identitatea.

Filmul este dedicat fiului artistei, Sir Carter. „Și tuturor fiilor și fiicelor noastre. Soarele și luna fac plecăciuni în fața voastră. Voi sunteți cheile împărăției.”

În timp ce marile nume din modă nu au lipsit din ținutele purtate de Beyonce și de ceilalți artiști prezenți în film, echipa a avut grijă să includă și numeroase creații ale unor designeri talentați de origine africană. Astfel, branduri și designeri precum Loza Maléombho, Tanaya Henry, Déviant La Vie, 5:31 Jérôme, Levenity, Simon Hartman și alții au ajutat-o pe Beyonce să spună povestea din Black Is King, alături de Balmain, Valentino, Burberry, Mugler, Alexander McQueen.

Deși este disponibil deocamdată doar pe Disney+, nu ne pierdem speranța deoarece serviciul de streaming a realizat deja o pagină în limba română, în care te poți înscrie pentru a fi informat despre data lansării în România.

Citește în continuare Salvatore, Shoemaker of Dreams | Documentarul despre Salvatore Ferragamo va avea premiera în septembrie la Veneția.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

CAV Gallery | Antonia Corduneanu: If your species disappears, clap your hands

Expoziția Antoniei Corduneanu de la Centrul Artelor Vizuale Multimedia poate fi vizitată î…