Home Beauty News Inovațiile acestui început de an pentru îngrijirea părului vopsit | Balmain Couleurs Couture

Inovațiile acestui început de an pentru îngrijirea părului vopsit | Balmain Couleurs Couture

3 min read

Dacă ai optat pentru o schimbare subtilă de culoare sau ai făcut o alegere îndrăzneață care te scoate din anonimat, este la fel de important să îți adaptezi rutina de îngrijire pentru a-i oferi părului un aspect sănătos și pentru a mări durata de viața a culorii măcar până la sfârșitul pandemiei când vei putea să prezinți lumii noul tău look, cu entuziasm și fără restricții.

balmain couleurs couture

Balmain Hair Couture te ajută să obții un păr mai puternic și strălucitor pentru a îndrăzni stiluri diverse, inspirate din cele create de specialiști pentru podium. Astfel, brandul introduce două produse speciale pentru părul vopsit, lansate la începutul anului: șamponul și balsamul Balmain Couleurs Couture.

BALMAIN COULEURS COUTURE SHAMPOO 300 ml

Șampon delicat și revitalizant pentru păr vopsit, sensibilizat și degradat. Îmbogățit cu un amestec unic de argan elixir, proteină de mătase și cașmir pentru un păr mătăsos și strălucitor. Protecția UV prelungește durata culorii.

Backstage Tips: utilizați șamponul Couleurs Couture în combinație cu balsamul Couleurs Couture pentru a menține culoarea părului.

BALMAIN COULEURS COUTURE CONDITIONER 300 ml

Balsam intens hidratant pentru păr vopsit, sensibilizat și degradat. Hrănește, descurcă și fortifică firul de păr din interior. Îmbogățit cu un amestec unic de argan elixir, proteină de mătase și cașmir pentru un păr mătăsos și strălucitor.

Backstage Tips: utilizați balsamul Couleurs Couture în combinație cu șamponul Couleurs Couture pentru a menține culoarea părului între serviciile de culoare.

Unul dintre tipsurile noastre este că în această perioadă găsiți produsele Balmain Couleurs Couture într-un pachet special, disponibil pe www.selenaprofessional.ro.

Citește în continuare #HairTrends | Tehnici și culori pentru sezonul rece.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Calitate și raritate în prima licitație Ans Azura dedicată artei românești moderne

ANS AZURA, platforma digitală dedicată artei din Centrul și Estul Europei și Orientul Mijl…