Home Events Andra și Mădălina Coca, duet de excepție la Vocea României – Reuniunea, cu ocazia Zilei Naționale a României

Andra și Mădălina Coca, duet de excepție la Vocea României – Reuniunea, cu ocazia Zilei Naționale a României

5 min read

Mădălina a fost finalistă în cel de-al optulea sezon al emisiunii Vocea României și a făcut parte din echipa Andrei. Vocea Mădălinei, ce trimite la timbrul special al renumitei artiste Céline Dion, precum și interpretarea sa puternică, au impresionat juriul și publicul. Pe tot parcursul sezonului 8, tânăra artistă a încântat publicul cu momente spectaculoase, dar și emoționante totodată.

Sursă foto: ProTV

În acest an, Mădălina este invitată în cadrul ediției speciale ce va avea loc pe data de 1 decembrie, ediție intitulată Vocea României – Reuniunea. La această ediție vor participa cei mai buni foști concurenți din toate cele 9 sezoane, precum și antrenorii, respectiv Andra, Adrian Despot, Marius Moga, Irina Rimes, Smiley, Horia Brenciu și Tudor Chirilă. Împreună, foști concurenți și antrenori, își vor uni vocile și vor sărbători prin intermediul muzicii așa cum se cuvine de Ziua Națională a Romaniei, cât și 25 ani de ProTV. Telespectatorii vor avea parte de o serie de surprize și de un spectacol memorabil!

„Mi-a fost dor și mă bucur enorm că am din nou prilejul de a cânta pe scena de la Vocea României. Mă simt onorată să fac parte dintre invitații speciali ai acestei ediții și sunt foarte emoționată că am din nou ocazia să cânt alături de fosta mea antrenoare, Andra. Sper să vă placă momentul nostru!”, declară Mădălina.

Sursă foto: arhivă personală

După experiența memorabilă de la Vocea României, Mădălina a lansat două piese proprii, una în limba română, Lume, Lume și o piesă în engleză, Survivor, pe care a compus-o și scris-o chiar ea în perioada izolării, piesă realizată în colaborare cu DJ Enka, producător și DJ spaniol.

Puteți urmări videoclipurile Mădălinei chiar aici:

Cred că foarte multe persoane se regăsesc în mesajul piesei Lume, Lume. De fiecare dată când suferim din dragoste, căutăm să risipim cenușa ce ne-a rămas în urma despărțirii.”, declară Mădălina care susține cu putere că muzica poate vindeca sufletelor celor răniți în dragoste.

Piesa Survivor reprezintă un îndemn de a rămâne puternici și încrezători că totul va fi bine, că spectacolul vieții va continua, artista comparând viața cu o piesă de teatru. „Fiecare dintre noi are capacitatea și puterea lăuntrică de a trece peste orice încercare și de a surmonta orice obstacol al vieții, oricât de greu ar fi el. Speranța moare ultima!”.

Vă invităm să urmăriți duetul spumos pregătit de Mădălina, alături de antrenoarea sa, Andra, marți, 1 decembrie, de la 20:30, numai pe ProTV.

Citește în continuare și un INTERVIU cu Dragoș Andrei Cantea: „Viața unui pianist de concert este cea a unui lup singuratic.”.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

MUST WATCH | 5 filme pe care să le vezi în luna ianuarie la cinema

Pe măsură ce înaintăm în noul an, din ce în ce mai multe titluri își fac apariția pe piața…