Home Events Andra anunță amânarea concertelor Pasión programate la Sala Palatului

Andra anunță amânarea concertelor Pasión programate la Sala Palatului

3 min read

Având în vedere criza fără precedent prin care trece România, alături de întreaga lume, dar și decretarea stării de urgență, Andra anunță amânarea concertelor Pasión de pe 4 și 5 aprilie. Spectacolele de muzică latino la care vor participa și superinvitați speciali vor avea loc pe 5 și 6 septembrie, în aceeași locație, Sala Palatului, de la aceeași oră, 20.00. Astfel, biletele achiziționate rămân valabile pentru noile date comunicate.

Sursă foto: Facebook.com

Cel mai important în această perioadă este să respectăm cu strictețe recomandările și instrucțiunile primite de la autorități pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus. Vreau să ne păstrăm optimismul având grijă de noi și de cei din jur, stând acasă, cântând și dansând singuri sau cu familia. Avem timp să ne întâlnim din nou, în număr mare, când pericolul va fi trecut. Pregătesc un carnaval de neuitat pentru voi, ne vedem în septembrie. Totul va fi bine!”, a declarat Andra.

Superproducția Pasión va urmări standarde înalte atât la nivelul regiei, al coregrafiei, dar și al tehnologiei audio, urmând tradiția show-urilor sold-out “Tradițional”, “Aievea” și “Iubirea Schimbă tot”. Show-ul produs de Andra Records este o continuare firească în cariera Andrei după succesele incredibile înregistrate de colaborările internaționale, cu Pachanga, dar și cu deținători de premii Latin Grammy ca David Bisbal, Descemer Bueno sau Enrique Iglesias, unul din superstarurile momentului în industria muzicii latino, supranumit Regele Muzicii Pop-Latino.

Sursă foto: Eventim.ro

Citește în continuare Teatrul de Animație Țăndărică din Capitală a început să transmită online, gratuit, spectacole pentru copii.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Elizabeth Debicki va interpreta rolul prințesei Diana în ultimele două sezoane ale serialului „The Crown”

Emma Corrin, cunoscută pentru interpretarea senzațională a Dianei, prințesa de Wales, în c…