Home Movies „colectiv” – ne privește pe toți- disponibil acum pe HBO Go

„colectiv” – ne privește pe toți- disponibil acum pe HBO Go

3 min read

Documentarul a avut lansarea internațională în toamna anului 2019, iar în România a fost lansat la finalul lunii februarie. Începând din 19 martie, filmul este disponibil pe HBO România și pe platforma HBO Go.  

colectiv hbo go
Sursă foto: www.cinemagia.ro

Documentarul „colectiv”, regizat de Alexander Nanău și realizat în coproducție cu HBO Europe și Samsa Film, deja cu numeroase premii internaționale, a câștigat în urmă cu câteva zile premiul cel mare la „International Film Festival and Forum on Human Rights”, cel mai important festival din lume, dedicat filmelor despre drepturile omului.

Trailer film colectiv

„colectiv” spune povestea primului an de după incendiul din clubul cu același nume și urmărește cu egal interes autorități și jurnaliști, într-o interacțiune permanentă de căutare și expunere a adevărului. Este un film despre sistem versus oameni, despre adevăr versus manipulare, despre interes personal versus interes public, despre curaj și responsabilitate individuală.Din 28 februarie în cinematografe.#colectiv #nepriveștepetoțiMusic by: Shifted

Publicată de colectiv film pe Joi, 30 ianuarie 2020

În 2015, un incendiu declanșat la clubul Colectiv din București a ucis 27 de oameni și a rănit 180 de persoane. În scurt timp, mai multe victime cu arsuri încep să moară în spitale de la rănile care nu erau letale. Apoi un doctor vorbește cu o echipă de jurnaliști de investigație despre situația din spitale. O dezvăluire duce la alta pe măsură ce reporterii încep să descopere o vastă fraudă în sistemul medical. Când este numit un nou ministru al sănătății, el oferă acces fără precedent la eforturile depuse pentru a reforma sistemul corupt, dar și la obstacolele cu care se confruntă. Urmărind jurnaliști, victime și oficiali guvernamentali, documentarul oferă o prezentare intransigentă a impactului pe care îl are jurnalismul de investigație când este făcut la cel mai înalt nivel.Urmărește „colectiv” integral pe hbogo.ro.
Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Global Records susține fundația Dăruiește Viață

Global Records se implică activ în lupta împotriva noului virus COVID – 19 și susțin…