Home Music Global Records alocă 125.000 de euro pentru lupta în combaterea efectelor COVID – 19

Global Records alocă 125.000 de euro pentru lupta în combaterea efectelor COVID – 19

4 min read

Global Records este alături de artiștii și instrumentiștii cu care lucrează și alocă un buget de 100.000 de euro pentru depășirea acestei perioade dificile.

global records covid

Artiștii interpreți, cei care reprezintă elementul central al industriei muzicale, cei fără de care această industrie nu ar exista și cei pe care publicul îi aplaudă și îi îndrăgește, sunt cei mai afectați de anularea concertelor pe perioada în care vor fi active măsurile ce restricționează circulația persoanelor și întrunirile publice de orice fel.

Din acest motiv, Global Records care colaborează în mod curent cu peste 50 de artiști interpreți acompaniatori (chitariști, toboșari, basiști etc) vine în întâmpinarea acestora și le oferă suportul său necondiționat, prin asigurarea plății în avans a două show-uri pe lună, în lunile aprilie și mai 2020. Managementul casei de discuri este pe deplin conștient de efectele pe care toată această situație le are și că această contracție puternică a veniturilor artiștilor interpreți și free-lancerilor din această industrie va duce la imposibilitatea continuării procesului creativ și va genera un vid în industria muzicală pe termen lung. Tocmai de aceea, cel mai important lucru este ca industria muzicală să reziste în această perioadă. Din acest motiv, Global Records le oferă celor care fac parte din echipele artiștilor pe care-i reprezintă, pe lângă sprijin moral și emoțional, și susținere financiară.

„În afară de orice posibil ajutor din partea statului sau alte măsuri mult așteptate, este extrem de important să ne susținem noi comunitățile în care ne desfășurăm activitatea, pentru a depăși împreună această situație. În această perioadă, în care sursa principală de venit a artiștilor interpreți, în special a instrumentiștilor și trupelor ce acompaniază artiștii în cadrul evenimentelor live, a dispărut cu desăvârșire, venim în întâmpinarea acestora și le oferim suportul nostru, prin asigurarea plății în avans a unui minim de 2 show-uri pe lună, pentru lunile aprilie și mai, până într-o valoare totală estimată de 100.000 euro, a declarat Olga Juverdeanu, General Manager Global Records.

Citește în continuare  Global Records susține fundația Dăruiește Viață.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Statul în casă poate fi și fashionable

Să găsești puterea și determinarea să nu îți pui complet viața pe pauză în această perioad…