Home Music Global Records susține fundația Dăruiește Viață

Global Records susține fundația Dăruiește Viață

3 min read

Global Records se implică activ în lupta împotriva noului virus COVID – 19 și susține fundația Dăruiește Viață în strângerea de fonduri pentru achiziționarea de echipamente și aparatură medicală atât de necesare spitalelor din România în contextul actual.

Global records daruiește viață

Casa de discuri oferă o sponsorizare în valoare de 25.000 de euro, sumă care va fi folosită pentru echipamente de protecție pentru personalul medical din prima linie, aparate de ventilație mecanică, sonde de intubație, măști de oxigen și kit-uri pentru ECMO în spitalele de boli infecțioase și spitalele de urgență din țară.

„Am decis să ne implicăm activ în susținerea eforturilor pe care medicii le depun în lupta cu acest nou virus. Suntem la curent cu întreaga situație din țară și am hotărât să sprijinim fundația Dăruiește Viață, contribuind astfel la dotarea spitalelor din România cu echipamentele medicale necesare în această perioadă. Chiar dacă traversăm cu toții o perioadă dificilă, sănătatea este cea mai importantă și toate resursele noastre trebuie să fie îndreptate în această direcție. Atât noi, cât și artiștii noștri suntem alături de români și facem tot posibilul să trecem împreună mai ușor prin această încercare”, a declarat Lucian Ștefan, fondator Global Records.

Pentru a putea depăși această perioadă, Global Records își îndeamnă zilnic urmăritorii să rămână cât mai mult timp în case, să evite pe cât posibil locurile aglomerate, să se informeze numai din surse oficiale și să aibă foarte mare grijă de sănătatea lor și a celor din jur și, nu în ultimul rând, să asculte muzică bună.

Citește în continuare Producătorii români își modifică liniile de producție pentru realizarea de dezinfectanți și măști medicale.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Global Records alocă 125.000 de euro pentru lupta în combaterea efectelor COVID – 19

Global Records este alături de artiștii și instrumentiștii cu care lucrează și alocă un bu…