Home Kids Teatrul de Animație Țăndărică din Capitală a început să transmită online, gratuit, spectacole pentru copii

Teatrul de Animație Țăndărică din Capitală a început să transmită online, gratuit, spectacole pentru copii

4 min read

În încercarea de a limita răspândirea virusului, suntem nevoiți să găsim modalități interesante pentru petrecerea timpului în casă, ceea ce se poate dovedi a fi o provocare atunci când ai copii. Întreaga echipă a Teatrului de Animație Țăndărică din Capitală, alături de directorul general al acestuia, Călin Mocanu, și-a propus să readucă zâmbetul pe fața celor mici cu o serie impresionantă de spectacole dedicate copiilor, gratuite, la doar un click distanță.

spectacole pentru copii
Sursă foto: www.teatrultandarica.ro

„Nu fac altceva decât să-i poftesc pe copiii de acasă, pentru că societatea este în criză, să se distreze oarecum cu un spectacol de calitatea celor jucate pe scenele Țăndărică, filmate cu 3-4 camere și montate. Eu nu sunt adeptul spectacolului filmat, deloc, deloc, pentru că se pierde mult. Nu mergi la teatru ca la film, ci cu un fel de participare emoțională care nu există când te uiți de acasă la laptop. Dar există o mare nevoie de a scoate copilul din fața unui televizor și a unei tensiuni sociale care-i pot dăuna securității emoționale.”, a declarat cu entuziasm directorul Teatrului Tăndărică, Călin Octavian Mocanu, pentru Edupedu.ro.

Atât copiii, cât și părinții acestora, se pot bucura din plin de cele mai îndrăgite spectacole ale momentului, de luni până vineri, începând cu ora 10:00 și în weekend, de la ora 11:00. Spectacolele vor fi difuzate online, gratuit, pe pagina oficială de Facebook a teatrului prin intermediul unor transmisiuni LIVE. Conform mărturisirilor instituției, în cazul în care nu ați reușit să vizionați transmisiile în intervalul orar comunicat, acestea vor mai fi disponibile online doar pentru o perioadă de timp limitată.

Săptămâna aceasta copiii pot urmări următoarele spectacole:

Vineri, 20 martie: Cui i-e frică de Bau-Bau? (4+);

Sâmbătă, 21 martie: Rățușca cea urâtă (3+);

Duminică, 22 martie: Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele (4+).

Pentru orele de difuzare și programul complet până la sfârșitul lunii, accesați pagina de Facebook a Teatrului Țăndărică.

Citește în continuare Aplicație de vizionare spectacole și evenimente de la Opera Comică pentru Copii.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In Kids

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Elizabeth Debicki va interpreta rolul prințesei Diana în ultimele două sezoane ale serialului „The Crown”

Emma Corrin, cunoscută pentru interpretarea senzațională a Dianei, prințesa de Wales, în c…