Home Designers Maressia realizează măști brodate dublate cu peliculă protectoare

Maressia realizează măști brodate dublate cu peliculă protectoare

3 min read

Pandemia de coronavirus transformă mediul economic și viața noastră de zi cu zi în moduri pe care nu ni le-am imaginat până acum. Deși industria de modă este dominată la nivel global de marile companii, designerii independenți și micii producători care și-au transformat pasiunea în afacere sunt nevoiți să își protejeze angajații și să găsească, în același timp, modalități de adaptare pentru a supraviețui în peisajul modei românești.

Priceperea, dăruirea, creativitatea și respectul cu care Maressia abordează de obicei realizarea creațiilor vestimentare unice se aplică în această perioadă confecționării unui nou tip de accesoriu.

„Da, e adevărat! De astăzi facem măști. Nu este exact ceea ce visam eu să fac, dar în perioade de forță majoră, noi, antreprenorii mici, cred că ne gândim mai întâi cum să rezistăm să mergem mai departe, cum să facem ca cei care lucrează pentru noi să nu intre în șomaj tehnic sau în concediu fără plată.

În astfel de momente ne dăm seama cine ne este alături. Pun aici măștile pe care le facem (nu m-am putut abține să fac și unele mai fashion pe care le-am dublat cu o peliculă protectoare). Sunt ca cele vândute în farmacii pentru protectie. Pentru cele care sunt Maressiene, dar și pentru cei Maressieni care sunt alături de noi în această perioadă îi pot asigura de tot respectul și toata admiratia mea și le garantez o reducere de 10% atâta timp cât va exista Maressia.”, a scris Alina Marica pe contul său de Facebook.

Citește în continuare De la punctul Maressia la creații vestimentare unice cu simboluri arhaice.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Designers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus on Romanian Designers: prezentare de modă și lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine

Fashion Premium Magazine continuă promovarea designerilor români și a creativității autoht…