Home Movies 5 dintre cele mai bune titluri de pe Netflix ale lunii ianuarie 2021

5 dintre cele mai bune titluri de pe Netflix ale lunii ianuarie 2021

5 min read

Anul Nou vine cu vești bune pentru toți cinefilii din România, pentru că luna ianuarie se anunță una incendiară de la filme și seriale, până la documentare și reality show-uri TV. Pune popcornul în cuptorul cu microunde și, până când va fi gata de devorat, poți să parcurgi lista pe care ți-am pregătit-o în rândurile de mai jos. Descoperă cele mai noi titluri pe care poți să le vezi împreună cu partenerul, prietenii sau familia, exclusiv pe Netflix.

Sursă foto: www.playtech.ro
Casa de vis pentru orice buzunar

După ce primul sezon lansat în 2020 a făcut furori, producția reality show-ului „Casa de vis pentru orice buzunar” ajunge și la cel de-al doilea sezon în care Shea și Syd McGee păstrează viu visul familiilor aflate în căutare de spații pline de stil, indiferent dacă este vorba despre o cabană confortabilă sau de un mare conac.

Ce s-a întâmplat cu domnul Cha? 

Un actor cu cariera de multă vreme în declin se agață de gloria din trecut. Dar ceva îl trezește brusc la realitate și-l forțează să se confrunte cu ceea ce a devenit. „În urmă cu cinci ani, regizorul Dongkyu Kim împreună cu directorul de film Kim Seong-Hwan, mi-au sugerat să iau chiar eu rolul în cadrul acestui film. La momentul respectiv, am refuzat propunerea lor, pentru că îmi displăcea ideea de a mă prezenta în fața publicului ca un actor ce traversează o criză nedorită!”, a mărturisit actorul Cha In-pyo într-o conferință de presă susținută online, potrivit www.koreatimes.co.kr.

Istoria înjurăturilor

Comedia originală Netflix este „plină de istorie și mister, care ne învăluie într-o lume puternică și complexă!”, spune Nicolas Cage despre „Istoria înjurăturilor”, un nou serial obscen și gălăgios, care analizează originile, utilizarea în cultura pop, aspectele științifice și impactul înjurăturilor asupra societății.

Frânturi de femeie 

După o naștere tragică acasă, o femeie izolată de partenerul și de familia ei printr-o adâncă prăpastie creată de durere se luptă cu urmările emoționale profunde. „Am reușit să găsesc niște femei cu adevărat curajoase și puternice, dornice să împărtășească experiențele lor.”, a declarat Vanessa Kirby, actrița din „Frânturi de femeie”, într-un Q&A desfășurat online.

Ucigașul nocturn: Căutarea unui criminal în serie

Sub strălucirea însoritului Los Angeles din 1985 pândește un criminal în serie neobosit și malefic. Doi detectivi sunt hotărâți să nu cedeze înainte de a-l captura. „Au fost victime cu vârste cuprinse între 6 și 82 de ani!”, spune Russell, regizorul documentarului, pentru www.people.com. „Populația era îngrozită de sentimentul că, indiferent de oricine ai fi, șansele erau la fel de mari ca tu să te numeri chiar printre celelalte victime.”, a mai adăugat acesta. Din 13 ianuarie 2021, pe Netflix!

Citește în continuare Planuri pentru 2021? 5 scopuri ușor de îndeplinit pentru o viață sănătoasă.

Load More Related Articles
Load More By Robert Mutes
Load More In Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Pepenele roșu, aliatul frumuseții. Efecte fabuloase și de ce să îl consumi vara aceasta

Pepenele verde, originar din sudul Africii, este cunoscut în întreaga lume ca fiind unul d…