Home Fashion The North Face x Gucci | Gucci lansează colecția realizată în colaborare cu brandul de echipament tehnic TNF

The North Face x Gucci | Gucci lansează colecția realizată în colaborare cu brandul de echipament tehnic TNF

3 min read

Colaborarea neașteptată atenuează limitele dintre luxury și streetwear, cuprinzând o gamă largă de articole vestimentare și accesorii de sezon care îmbină calitatea și elementele specifice casei de modă italiene cu caracteristicile performante pentru care este recunoscut brandul de articole sportive și echipament tehnic pentru activități în aer liber.

Spiritul de explorator este încurajat de colaborarea The North Face x Gucci care își propune să examineze la un nivel mai profund paralelele dintre cele două branduri și este destinată celor care caută activ aventura, provocând statu quo-ul și sprijinind auto-exprimarea.

Colecția The North Face x Gucci include haine pentru femei și bărbați, încălțăminte, accesorii și piese de echipament realizate din materiale alese din selecția The North Face, într-o paletă de culori inspirată de moda anilor 70, cu un logo creat special pentru această colaborare, ce unește elementele definitorii ale brandurilor. Modelele sunt inspirate de designurile originale TNF din perioada anilor 70.

Colaborarea este însoțită de un scurt documentar, realizat de Sean Vegezzi, filmat în Alpi, precum și în Roma, Sierra Nevada și New York. Documentarul care își propune să evidențieze legătura dintre oameni și natură prezintă un stil de viață alternativ, cu activități care se desfășoară în aer liber, unde frumusețea și utilitatea coexistă în mod necesar și oferă o privire asupra proceselor de creație din spatele colecției The North Face x Gucci.

Colaborarea are loc la doar șase luni după ce casa de modă italiană a lansat „Off the Grid”, o colecție realizată exclusiv din materiale reciclate, regenerate sau sustenabile, și după inițiativa „Gucci Circular Lines” pentru reducerea materiei prime și facilitarea producției circulare.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Street Style la Săptămâna modei de la New York SS22

Există cel puțin un motiv pentru care străzile din marile capitale ale modei reprezintă un…