Home Beauty News Wawa Cosmetics – Produse cosmetice românești care redau starea de bine și încrederea

Wawa Cosmetics – Produse cosmetice românești care redau starea de bine și încrederea

5 min read

Produse cosmetice excepționale, cu ingrediente eficiente care nu sunt testate pe animale și care chiar fac ceea ce promit: ajută oamenii să-și recapete confortul pielii, starea de bine și încrederea. Acesta este scopul pentru care a luat naștere Wawa Fresh Cosmetics. Iar dacă v-am trezit curiozitatea, vă invităm să aflați în continuare mai multe despre brandul care și-a propus să schimbe percepția despre produsele românești.

Povestea cosmeticelor proaspete, sigure, naturale, care respectă omul și natura, începe la Bistrița, cu mai bine de 4 ani în urmă.

„În familia mea ne-am confruntat cu probleme dermatologice. Fiul meu a suferit de dermatită atopică, iar soțul meu Horațiu de dermatită seboreică. Ne săturasem de produsele pe bază de cortizon și ne doream variante care pe termen lung să nu aibă efecte secundare, care să ajute oamenii să-și recapete încrederea și starea de bine a pielii într-un timp foarte scurt. Și am reușit!”, Andrada Horoba, CEO Wawa Fresh Cosmetics.

Împreună cu biochimista Wawa, au fost concepute linii de produse destinate tratamentului dermatitelor, hiperpigmentării, acneei, ridurilor, cuperozei etc. Când alegeți Wawa Fresh Cosmetics, puteți fi siguri că folosiți cosmetice proaspete în sensul propriu al cuvântului: fiecare produs are un termen de valabilitate de 6 luni de la data fabricației și conține o cantitate minimă de conservanți.

Au început cu 16 produse și acum au ajuns la 50, iar pe www.wawacosmetics.ro sunt prezentate toate, până la cel mai mic detaliu.

Nu este ușor să alegi între produsele Wawa, dar dacă este să vorbim despre cele mai apreciate și populare, răspunsul vine natural: Crema 30 S Lift Instant și Dermarevolution The Boost Serum sunt 2 produse la fel de iubite. Crema 30 S Lift Instant, care este o cremă ușoară, hidratantă, cu teste clinice de eficiență și cu efect de lifting în 30 de secunde, iar Dermarevolution The Boost Serum este un serum cu 20% vitamina C lipozomală, retinol și alte 14 active vegetale  care iluminează tenul instantaneu și îi conferă un aspect super fresh. Clienții rămân uimiți când văd rezultatele rapide după ce folosesc cosmeticele Wawa care au reușit să schimbe percepția despre produsele românești.

Wawa Fresh Cosmetics continuă să extindă linia de produse. În acest moment, se lucrează la dezvoltarea unor cosmetice personalizate care vor fi lansate în 2021. „Ceea ce am învățat în toți anii aceștia a fost să ne ascultăm clienții, iar toate eforturile noastre să se concentreze pe relația pe care o dezvoltăm cu ei. Fără ei, noi nu existăm.”

Citește în continuare INTERVIU | Ferencz Borbala | Design românesc 100% sustenabil.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

„Speranțe vis, speranțe flori” al Mihaelei Runceanu, primul șlagăr românesc remixat în cadrul glo™ Creative Camp by Electric Castle

Începutul anului este marcat de lansarea celor trei creații muzicale ale taberei glo™ Crea…