Home Beauty News Dr. Cristina Bejan despre Laserul Eufoton și remodelarea faciala în cadrul Clinicii Mirrors Beauty

Dr. Cristina Bejan despre Laserul Eufoton și remodelarea faciala în cadrul Clinicii Mirrors Beauty

5 min read

În ultimii ani, cerinţele pacienţilor pentru lifting şi remodelare corporală au crescut din cauza stilului nesănătos de viaţă şi a temerii de a se supune unor intervenţii chirurgicale ce presupun anestezie generala. În această privinţă, rezultate încurajatoare pot fi obţinute prin folosirea laserelor, care reprezinta in mod cert viitorul chirurgiei cosmetice şi al conturării corporale.

Laserul Eufoton

Eufoton Aton este o tehnică revoluţionară, fiind cel mai mic laser care încorporează tehnologia fracţională LIGHTSCAN. Numeroase vedete de la Hollywood, atat femei, cat si barbati aleg sa beneficieze de procedurile efectuate cu acest tip de laser, care sunt minim invazive, cu disconfort redus si timp de recuperare extrem de scurt.

Acest laser foloseşte acţiunea fototermală în ţesutul subdermal profund, utilizând depunerile de apă din organism. Are o diodă de 1.470 nm folosită pentru tehnica endolift, iar lumina este livrată în piele cu ajutorul unei fibre optice de la 100 până la 1.000 nm. Se practică o microincizie în derm, se introduce canula inserată de-a lungul inciziei, care ajunge la joncţiunea dermului profund şi a stratului superficial al grăsimii.

Laserul Eufoton se utilizeaza cu succes in cadrul mai multor tipuri de proceduri, printre care se pot enumera: intervenţiile chirurgicale efectuate cu ajutorul unui dispozitiv special şi al unei fibre optice cu dimensiuni între 100 şi 1.000 de microni; endoliftul, o tehnică minim invazivă care presupune introducerea în piele a unei fibre optice la fel de fină ca un fir de păr, prin care se stimulează ţesuturile, se permite restructurarea dermului din interior, se distruge grăsimea şi se determină remodelarea pielii; lipoliza asistată prin laser (facială şi corporală); rejuvenarea feţei, gâtului, decolteului, mâinilor, prin intermediul unui scanner care creează sute de microcoloane de coagulare, cu obţinerea unei vindecări rapide şi stimularea regenerării de colagen şi elastină; tratamentul definitiv al hiperhidrozei; tratarea granuloamelor provocate de filere etc.

In cadrul clinicii Mirrors Beauty Med, tratamentul vedeta realizat cu acest tip de laser este endoliftul facial. Acesta permite remodelarea faciala cu refacerea liniei mandibulare, barbiei si a pometilor, refacerea ovalului fetei si topirea depozitelor de grasime in exces, liftingul si rejuvenarea gatului si decolteului, eliminarea laxitatilor cutanate minime spre medii, toate acestea fiind realizate fara incizii chirurgicale si cu trauma postoperatorie minima. Este o alternativa superioara liftingului cu fire PDO avand o durata de 2-4 ani si o stimulare puternica a productiei de colagen si elastina.

Dupa circa 8 luni, cand rezultatul interventiei este maxim, se face o reevaluare a statusului zonei tratate si, eventual, se reintervine, dupa care efectul definitiv se poate mentine si timp de cativa ani. Ideal este sa putem repeat procedura la 1,5-2 ani pentru mentinerea efectului si limitarea procesului de imbatranire a tegumentului.

Text de Dr. Cristina Bejan.

Citește în continuare Wawa Cosmetics – Produse cosmetice românești care redau starea de bine și încrederea.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

ANTONIA lansează single-ul ”Dinero” în colaborare cu Yoss Bones

ANTONIA revine cu single-ul ”Dinero”, o piesă latino în engleză și spaniolă, în colaborare…