Home Beauty News Trenduri de beauty la care trebuie să renunți treptat în 2020

Trenduri de beauty la care trebuie să renunți treptat în 2020

6 min read

Conturul depășit al buzelor, highlighter-ul folosit în exces și sprâncenele perfecte – sunt câteva dintre trendurile de frumusețe care îmi vin rapid în minte și care au făcut furori în ultimii ani. Am făcut o selecție și te invităm să descoperi în rândurile de mai jos principalele trenduri de beauty care ar trebui să dispară în 2020.

Sursă foto: GettyImages

În acest an, ne bat la ușă noi schimbări radicale în materie de machiaj și coafură. Așadar, iată ce sfaturi au pentru tine hair stiliștii și make-up artiștii noștri preferați și descoperă câteva trenduri de beauty de la care trebuie să îți iei rămas bun în 2020.

Renunță la contouring-ul excesiv al feței

Nenumărate femei folosesc produse de contouring pentru estomparea imperfecțiunilor și asimetriilor feței. Odată ce produsele sunt aplicate în cantități excesive, acestea pot conduce la afecțiuni nedorite la nivelul pielii și tenului. De când a revenit la modă naturalețea, rata de achiziționare a produselor de conturare scade pe zi ce trece, iar make-up artiștii îți recomandă să renunți la aceste cosmetice, pentru a obține un ten mai luminos și mai sănătos.

Părul ondulat își pierde popularitatea

În anii anteriori, moda părului ondulat la vârfuri, spre interior sau spre exterior, era pe val. Femeile care nu erau adeptele schimbărilor radicale de look, optau pentru acest tip de coafură pentru a-l scurta vizual și pentru a-i oferi podoabei un volum aparte. Acum, însă, nu se mai poartă asemenea coafură, iar dacă vrei să arați mult mai tânără și să-ți scoți în evidență trăsăturile frumoase ale feței, specialiștii nu-ți recomandă un astfel de look.

Ia-ți adio de la părul tapat excesiv

Conform stiliștilor noștri favoriți, este indicat să elimini definitiv opțiunea de tapare a părului în acest an. Pe lângă faptul că acest tip de coafură nu te avantajează în 2020, în urma aplicării excesive a fixativului, podoaba capilară capătă un aspect aspru și poți întâmpina afecțiuni neplăcute atât la nivelul scalpului, cât și la nivelul părului.

Spune NU sprâncenelor perfecte

Cei mai renumiți make-up artiști din străinătate ne anunță că în acest an se pune mai mult accentul pe sprâncenele cât mai simple, dese și naturale, fără să intervii cu diverse produse cosmetice pentru a le înfrumuseța. Așadar, trebuie să renunți de îndată la sprâncenele trasate și pensate la perfecție fir cu fir.

Conturul buzelor s-a demodat

Suntem siguri că și tu te numeri printre femeile care își doresc buze cât mai mari, extravagante și cu un plus de volum și eleganță. Deși în anii trecuți conturul care depășește forma buzelor era la modă, iată ca nimic nu durează o veșnicie, iar specialiștii în frumusețe mărturisesc că nu o este soluție ideală. În anul 2020, pentru un efect mai puternic și mai voluminos, se optează pentru o culoare aplicată cât mai neuniform și cât mai pierdută în colțurile buzelor.

Citește în continuare Make-up Trends 2020: ce culori alegem pentru machiaj în primăvara acestui an.

Load More Related Articles
Load More By Robert Mutes
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Pepenele roșu, aliatul frumuseții. Efecte fabuloase și de ce să îl consumi vara aceasta

Pepenele verde, originar din sudul Africii, este cunoscut în întreaga lume ca fiind unul d…