Home Make-up Make-up Trends 2020: ce culori alegem pentru machiaj în primăvara acestui an

Make-up Trends 2020: ce culori alegem pentru machiaj în primăvara acestui an

4 min read

Încă puțin și primăvara ne bate la ușă, sezonul se schimbă, iar noi trebuie să rămânem în pas cu moda. Dacă îți dorești să atragi toate privirile cu un machiaj de excepție, descoperă în rândurile de mai jos culorile pentru care să mizezi în primăvara anului 2020.

Sursă foto: GettyImages

Pentru a întâmpina sezonul călduros așa cum se cuvine, este esențial să faci o schimbare de look radicală. Indiferent că îți dorești să optezi pentru un nou stil vestimentar, o coafură fresh sau un make-up mai îndrăzneț, orice alegere este bine-venită.

Sursă foto: vogue.com
Care este diferența dintre machiajul de zi și machiajul de seară?

Înainte de a descoperi nuanțele pe care să le alegi pentru un make-up fabulos de primăvară, trebuie să ții cont de următoarele aspecte, astfel încât să nu dai greș:

Machiajul de zi se axează mai mult pe acoperirea micilor imperfecțiuni din zona chipului, iar în funcție de ocazie și ținuta aleasă, un ruj cu o culoare cât mai naturală și un fard de pleoape în culori neutre sau pastelate sunt o alegere perfectă.

În schimb, machiajul de seară se concentrează pe culori mai îndrăznețe și mai accentuate.

Mizează în zona ochilor pentru un fard de pleoape colorat, o linie de tuș și o mascara pentru gene. Pomeților le poți oferi un plus de extravaganță și strălucire cu ajutorul unei pudre iluminatoare, iar pentru buze poți folosi un ruj cu o culoare puternică, precum roșul vișiniu sau maroul anilor ’90.

Îți dorești un machiaj fresh de primăvară? Iată culorile pe care să le alegi!

Make-up artiștii atât din țară, cât și din străinătate, te îndeamnă să optezi în acest an pentru culori vii și îndrăznețe. Pentru un machiaj de zi spectaculos alege nuanțe cât mai simple și calde, iar pentru cel de seară poți miza pentru nuanțe neon, argintii sau electrizante, în funcție de styling-ul pe care îl adopți. Nu e nevoie să apelezi la un make-up artist pentru a avea un machiaj spectaculos, deoarece te poți machia acasă fără prea mult ajutor și bătaie de cap. Dacă vrei să realizezi un make-up reușit, trebuie doar să respecți câțiva pași simpli pe care îi poți descoperi în numeroasele tutoriale disponibile online sau din sfaturile date de make-up artiștii noștri preferați.

Citește în continuare Despre frumusețe și măsură în make-up cu Ana Cucuta, MUA.

Load More Related Articles
Load More By Robert Mutes
Load More In Make-up

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Mario Fresh și Andra lansează o piesă senzuală de vară: „Brațe străine”

Cea mai hot piesă a verii vine de la doi artiști care împărtășesc o poveste deosebită: Mar…