Home Health & Beauty Ritual pentru somnul de frumusețe

Ritual pentru somnul de frumusețe

3 min read

Profită cât mai mult posibil de capacitatea de autoreparare a tenului tău. Produsele hrănitoare de la Image Skincare îți oferă variante hidratante care păstrează umezeala în piele. În timp ce dormi, ele acționează infuzând cu antioxidanți, vitamine și acid hialuronic, pentru ca atunci când te trezești tenul tău să fie revitalizat.

Pentru un somn de calitate, noi îți recomandăm produsele Image Skincare pentru a-ți începe ziua cu un ten odihnit și revitalizat.

somnul de frumusețe

Gama Beauty Sleep ți-a pregătit o mască pentru dormit realizată din fibre de mătase pură. Aceasta blochează lumina nedorită și poate fi folosită pentru un somn de calitate.

Crema ultra-hidratantă Vital C, cu acțiune rapidă, restabileşte nivelul de hidratare și protecție pentru o piele perfect netedă și strălucitoare. Mai mult decât atât, crema beneficiază de o formulă catifelată, bogată în antioxidanți, dar fără parabeni, se absoarbe rapid pentru a oferi confort instantaneu pentru pielea uscată, iritată sau sensibilă.

Produsul I Mask anti-aging este o mască tip foaie cu design 3-D, pe bază de hidrogel, ce conține un amestec puternic de ingrediente botanice, peptide și antioxidanți, pentru un aspect luminos, catifelat și reîntinerit al pielii. Apele vulcanice Onsen-Sui și Jeju sunt bogate în minerale naturale ce hrănesc tenul și îi oferă o strălucire sănătoasă, reîmprospătată. Acest produs beneficiază de un design nou și are o funcționalitate îmbunătățită și sistem de prindere mai bun pentru o potrivire universală.

Nu în ultimul rând  serumul Vital C hydrating încântă cu textura sa de gel ușor și capacitatea de a asigura hidratare intensă. La aplicare, eliberează un flux de antioxidanți, acid hialuronic, vitamine și peptide pentru a oferi un ten tânăr, radiant și mai sănătos.

Găsiți toate aceste produse pe site ul www.imageskincare.com.ro și pe paginile de Facebook și Instagram.

Citește în continuare OPȚIUNI ÎN MATERIE DE MACHIAJ NATURAL.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Flower Power toată vara cu mușcate colorate și bogate

Acum, primăvara, serele de pepinieră sunt pline de flori colorate de vară. Vă doriți un ba…