Home Make-up Top 5 rimeluri accesibile de care te vei îndrăgosti

Top 5 rimeluri accesibile de care te vei îndrăgosti

6 min read

Dacă ar trebui să folosești un singur produs de make-up pentru tot restul vieții, care ar fi acela? Multe femei ar spune cu mâna pe inimă că ar alege fără îndoială mascara, nu doar pentru că are rolul de alungire a genelor, dar le oferă volum și evidențiază forma ochilor. Este travel-friendly, se aplică foarte repede, chiar și atunci când aștepți la semafor, iar dacă alegi o variantă waterproof, este imposibil să dispară de la ochi.

Sursă foto: www.kauneuttasinulle.eu

Mai mult decât atât, poate înlocui cu ușurință un eyeliner în situațiile de urgență. Ai nevoie doar de o pensulă unghiulară pe care să aplici puțin produs și gata! Îți poți machia ochii în doar câteva minute cu un singur produs și nimeni nu va ști că ai uitat să iei cu tine în vacanță un creion dermatograf.

Totuși, ce mascara ne alegem atunci când mergem la cumpărături? Noi am pregătit un top cu 5 produse drugstore pe care le vei iubi la nebunie și nu vei crede că sunt la un preț atât de accesibil!

5. NYX On The Rise Volume Liftscara

Top 5 rimeluri

Este un produs conceput pentru a da volum, dar și un efect spectaculos de lash lift, având un pigment negru foarte intens. Genele vor deveni instant mai lungi, mai ridicate și mai pline, iar machiajul tău nu va mai avea nevoie de gene false. Fiind un produs mass market, el se găsește la un preț accesibil tuturor buzunarelor, de aproximativ 40 de lei.

4. Essence Lash Princess Mascara

Top 5 rimeluri

Acest produs este unul foarte interesant deoarece, indiferent de numărul de straturi aplicate, genele nu vor căpăta un aspect prea încărcat sau inestetic. Se găsește în mai multe variante, având inclusiv o formulă waterproof, care va rezista pe percursul întregii zile, fără a crea probleme. Cu doar 20 de lei, primim toate beneficiile: alungire, volum, curbare, iar ambalajul este mai mult decât simpatic!

3. Maybelline Lash Sensational Mascara

Top 5 rimeluri

Este unul dintre cele mai pigmentate mascara din categoria budget-friendly, iar efectul pe care îl are este fără doar și poate senzațional. Cu un singur strat reușești să obții un look potrivit pentru orice ocazie, iar ochii sunt evidențiați instant. Este foarte rezistent, iar în magazine se găsește la un preț de aproximativ 30 de lei.

2. L’Oreal Paris Voluminous Lash Paradise

Top 5 rimeluri

Având o pensulă potrivită pentru orice tip de ochi, aplicarea acestui produs este foarte ușoară și rapidă, iar pigmentul este exact ce ai nevoie, atât pentru un look de zi, cât și pentru un machiaj dramatic de seară. Conferă genelor tale un efect de alungire, dar și un volum de invidiat, la un preț de aproximativ 40 de lei.

1. Maybelline Falsies Lash Lift Mascara

Top 5 rimeluri

Câștigătorul acestui top este un produs de la Maybelline, căruia îi vei iubi formula chiar de la prima aplicare. Conferă un aspect de gene false prin curbarea și alungirea acestora, iar efectul de îndesire este nelipsit. Se găsește în magazine la un preț de aproximativ 40 de lei, iar noi considerăm că merită încercat!

Citește în continuare RETRO FREE STYLE | Mirela Vescan prezintă tendințele de makeup ale sezonului.

Load More Related Articles
Load More By Drumariu Ruxandra-Maria
Load More In Make-up

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Ella Emhoff despre debutul ei la NYFW pentru Proenza Schouler

         Cine este Ella Emhoff? Poate că ai mai auzit de ea în trecut și poate că i-ai mai…