Home Movies TOP 3 cele mai bune filme de comedie recomandate de critici

TOP 3 cele mai bune filme de comedie recomandate de critici

5 min read

Cele mai bune filme de comedie sunt acelea care, de-a lungul timpului, s-au bucurat de încasări remarcabile și au ocupat primele poziții în topurile realizate de cei mai îndrăgiți distribuitori și producători de film. Am făcut o selecție și te invităm să descoperi câteva dintre cele mai urmărite filme de comedie care, indiferent de perioada în care au apărut, au puterea să te binedispună când ai nevoie de un moment de relaxare.

Sursă foto: www.amazon.com

Conform recomandărilor criticilor de film, iată cele mai bune filme de comedie pe care să le urmărești în această perioadă:

  1. „Blue Jasmine”

Un rollercoaster de elemente comice și dramatice, filmul lui Woody Allen va lăsa o impresie memorabilă asupra ta. După ce totul se prăbușește în jurul ei, inclusiv relația sa de cuplu cu celebrul afacerist Hal, Jasmine, rebelă și extravagantă, hotărăște să se mute împreună cu sora ei, Ginger, în apartamentul acesteia din San Francisco, pentru a încerca să-și pună gândurile și trăirile în ordine. Din cauza cocktailurilor de antidepresive pe care Jasmine le ia aproape zilnic, ajunge pe meleagurile din San Francisco într-o stare psihică și emoțională sub orice critică. Sora ei o ajută să treacă peste aceste momente dificile din viața ei, până când Jasmine face cunoștință cu Dwight, care se îndrăgostește pe loc de frumusețea și eleganța sa incontestabilă.

  1. „Babe – Cel mai curajos porc din lume”

Un film pe care îl poți urmări alături de întreaga familie, „Babe – Cel mai curajos porc din lume”, în regia lui Chris Noonan, este o coproducție americană și australiană din 1995, care ne aduce în prim plan aventurile unui purceluș care își dorește să devină câine ciobănesc. După ce acesta cade sub influența unui grup ciudat de prieteni și își dă seama că poate deveni unul dintre cei mai renumiți purceluși ciobănești din toate timpurile, toată povestea filmului ia o întorsătură radicală.

  1. „You Can’t Take it With You” (1938)

„You Can’t Take it With You”, film de comedie american din anul 1938, regizat de Frank Capra și nominalizat în cadrul premiilor Oscar, se bucură de un succes răsunător chiar și în 2020. Cu încasări de peste 1,644,736 milioane de dolari, pelicula ne întâmpină cu povestea tinerei Alice Sycamore, o femeie elegantă și frumoasă, care este prezentată familiei de șeful și partenerul ei de viață, Tony Kirby. Familia lui este una înstărită, cu resurse financiare, în timp ce familia lui Alice este formată din oameni simpli, cu capul în nori, dar buni și realizați. Vine și vremea când într-o zi cele doua familii își dau întâlnire, iar ce iese din toată această aventură este de urmărit.

Cu ce filme de comedie crezi că mai putem completa topul?

Citește în continuare TOP 5 filme perfecte pentru Valentine’s Day.

Load More Related Articles
Load More By Robert Muteș
Load More In Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Elizabeth Debicki va interpreta rolul prințesei Diana în ultimele două sezoane ale serialului „The Crown”

Emma Corrin, cunoscută pentru interpretarea senzațională a Dianei, prințesa de Wales, în c…