Home Fashion Tendințe de Street Style la Paris Haute Couture Week

Tendințe de Street Style la Paris Haute Couture Week

4 min read

Capitala Franței a găzduit cele mai frumoase și stilate apariții în timpul săptămânii dedicate creațiilor Haute Couture. Avem întotdeauna încredere că ținutele de pe străzile Parisului ne vor inspira să ne actualizăm stilul vestimentar, dar cu atât mai mult în preajma podiumurilor pe care sunt prezentate cele mai recente colecții ale unor case de modă care au făcut istorie. Am identificat câteva tendințe de street style pentru sezonul rece, care cu siguranță ne vor fi utile, având în vedere că nici iarna noastră nu pare să ne lase prea curând.

tendințe de street style

Dacă nu te-ai lăsat atras de ghetele în stil cowboy încă, poate e momentul să o faci pentru că insistă să devină cât mai vizibile și anul acesta. Printre tendințele anului 2019 se regăsește și salopeta, dar și hainele în nuanțe neutre, așa că poartă-le împreună cu acestea, pentru o ținută care să bifeze fiecare trend.

Nuanțe pământii, stil ușor masculin, carouri și layering care să ne protejeze de frig.

Hainele supradimensionate sunt perfecte pentru această perioadă. Încălzește-te și bucură-te de stil și confort în același timp.

Culoarea este cel mai sigur mod de a realiza o ținută stilată, dar asta nu înseamnă ca este și ușor. În ianuarie renunțăm la negru în favoarea nuanțelor pământii. Adaugă o borsetă pe care să o porți cross body, ca în imagine.

Trendul animal print rămâne în continuare la fel de popular.

Doar pentru că suntem înconjurați de gri nu înseamnă că trebuie să ne confundăm cu peisajul. Culorile cele mai vibrante îți vor ridica și moralul.

Coordonează-ți ținuta cu cea mai bună prietenă ca să aveți amândouă un boost de încredere. Purtați printuri și haine în culori complementare pentru un impact vizual și mai puternic.

Frumusețea unei ținute este dată și de zâmbetul cu care o accesorizezi. Ca să fii așa fericit în ninsoare trebuie în primul rând să îți fie cald, iar o haină mare și pufoasă se va ocupa cu siguranță de acest aspect. Adaugă câteva pete de culoare ca să nu te pierzi printre fulgii de zăpadă.

Vezi în continuare ce rochii couture vor fi expuse în cadrul Christian Dior: Designerul visurilor.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Ce să faci „Ca să fii fericit” conform noii piese compuse de Mark Stam și AMI

Mark Stam și AMI lansează clipul piesei „Ca să fii fericit” – o melodie despre iubire, car…