Home Fashion Savage x Fenty – Rihanna a lansat colecția pentru Valentine’s Day

Savage x Fenty – Rihanna a lansat colecția pentru Valentine’s Day

3 min read

Rihanna a creat Savage x Fenty pentru ca toate femeile să se simtă incluse, să aibă încredere în ele și să aibă posibilitatea să se exprime prin ceea ce poartă, indiferent de mărime sau conformație.

Savage

Savage x Fenty a lansat astăzi colecția de lenjerie intimă pentru Valentine’s Day, iar piesele colecției sunt prezentate, așa cum ne-a obișnuit, de ea și de modele care au culoarea pielii sau mărimile diverse, sărbătorind încă o dată diversitatea.

„Lenjeria nu este doar pentru exploatarea corpului feminin, ci pentru celebrarea lui și despre asta este vorba în colecția Savage x”, a spus Rihanna. „Savage pentru mine este un cuvânt atât de puternic. Mai ales pentru femei. Femeile sunt, de obicei, privite ca fiind slabe și nesigure, iar Savage este femeia aceea diferită. Este opusul ei, ea este puternică, este independentă și își asumă alegerile pe care le face.”

„Savage x este despre respect. Fă ceea ce te reprezintă. Fii în mod neapologetic tu. Acceptă-ți individualitatea.”, Rihanna.

Savage

Într-o perioadă în care brandurile sunt trase la răspundere tot mai des pentru că nu promovează diversitatea și acceptarea, Rihanna are abordarea perfectă, cu atât mai mult cu cât acestea sunt chiar valorile ei personale.

Când vine vorba de linia de cosmetice, Fenty Beauty a fost principalul brand care a deschis discuția despre nuanțe care să se potrivească oamenilor indiferent de rasă sau de culoarea pielii, fondul de ten Pro Filt’r Soft Matte Longwear fiind disponibil în 50 de nuanțe cu subtonuri calde, reci sau neutre.

Neajunsurile din industria frumuseții nu se vor rezolva până nu vorbim public despre ele, iar apoi avem nevoie de oameni care să ia atitudine, în numele celor mulți care nu au posibilitatea. Rihanna este cu siguranță susținătorul diversității, prin Fenty Beauty și prin Savage x Fenty.

Savage

Citește despre paleta Moroccan Spice, Fenty Beauty by Rihanna.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus on Romanian Designers: prezentare de modă și lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine

Fashion Premium Magazine continuă promovarea designerilor români și a creativității autoht…