Home Beauty News Rihanna lansează Fenty Beauty Moroccan Spice

Rihanna lansează Fenty Beauty Moroccan Spice

3 min read

Deși vara aceasta este plină de noutăți în zona de beauty, vestea că Rihanna lansează o nouă paletă de farduri pentru ploape – Fenty Beauty Moroccan Spice – face deja înconjurul lumii. Colecția Fenty are un număr impresionant de nuanțe de fond de ten, de iluminator și pudră, și este în continuare intens lăudată pentru faptul că oricine, de la cel mai dechis la cel mai închis ten, își găsește un produs care să fie compatibil.

În ceea ce privește paletele de farduri de ochi, anul trecut Rihanna a lansat o paletă în ediție limitată – Galaxy Holiday Collection – care s-a epuizat foarte rapid. Și cum din gama Fenty lipseau paletele de farduri, vara aceasta ne vom putea bucura de o mulțime de culori fascinante, exact așa cum ne-a obișnuit Riri.

Și în paleta Fenty Beauty Moroccan Spice descoperim tot 16 culori, în obișnuita formă de diamant ca și cea de anul trecut, doar că nuanțele sunt absolut noi și uimitoare. Combinația de culori este cel puțin neobișnuită și proaspătă, la fix pentru vara de care ne bucurăm din plin. Fenty Beauty Moroccan Spice este un mix de nuanțe mate și glitter, pentru a obține o varietate mare de look-uri.

Partea cea mai bună, pe lângă faptul că Rihanna arată minunat în fotografiile menite să promoveze paleta Fenty Beauty Moroccan Spice, este faptul că așteptarea nu va fi una mare. Paleta va fi disponibilă online începând cu 6 iulie.

Introducing the brand new #MOROCCANSPICE palette @fentybeauty coming July 6th

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …