Home Fashion Runway Looks | 10 ținute de pe podium pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021

Runway Looks | 10 ținute de pe podium pentru sezonul toamnă-iarnă 2020/2021

7 min read

Cu ce ne mai îmbrăcăm în acest sezon? Pasiunea pentru modă și stil nu este una trecătoare, așadar încă visăm la fantezia de pe podium și ne alcătuim cu entuziasm ținutele, deși avem mult mai puține ocazii să le purtăm. Piele, plaid, asimetrii, umeri supradimensionați, siluete ușor masculine, dar și accentuarea feminității în ținutele reprezentative din colecțiile pentru toamnă-iarnă 2020/2021.

toamnă-iarnă 2020/2021

Balenciaga

O ținută all black în care accentul se pune pe umerii supradimensionați și pe fusta midi din piele, completată de accesorii din piele neagră care respectă aceleași caracteristici.

Sursă foto: www.crfashionbook.com
Sacai

De această dată, o ținută la polul opus din punct de vedere cromatic, ce ne trimite cu gândul la o iarnă în care ai ocazia să ieși în evidență în ninsoare doar prin tăieturile asimetrice și detaliile metalice. O textură pe care o simți prin ecran.

Sursă foto: www.crfashionbook.com
Thom Browne

Cine spune că ce funcționează pentru bărbați nu funcționează și pentru femei și invers? Câteodată se poate. Mai ales atunci când alegi nuanțe de gri, imprimeuri neutre și combini elemente feminine și masculine pentru o ținută chic de toamnă/iarnă.

Sursă foto: www.crfashionbook.com
Hermes

Piele, elemente de design de origine militară, haine și accesorii care rămân în aceeași cromatică în această ținută Hermes pentru toamnă-iarnă 2020/2021. Un sezon în care poți să lași deoparte imprimeurile și să explorezi alte moduri de exprimare stilistică.

Sursă foto: www.crfashionbook.com
Givenchy

În această iarnă poți să te joci cu croieli și texturi, mai degrabă decât cu imprimeuri. Piesele cu decupaje pot fi adaptate și pentru sezonul rece prin folosirea materialelor cu texturi și culori potrivite, accesorizate bineînțeles cu o curea din piele care adaugă un pic de structură, dar și aceasta asimetrică.

Sursă foto: www.crfashionbook.com
Off-White

O haină cu o croială foarte lejeră și tăietură adâncă îți permite să ascunzi sau să dezvălui cât îți dorești sau cât îți permit temperaturile. Accentul este pus pe accesoriile unice, geanta rigidă de mână contrastând în mod favorabil cu paltonul fluid și supradimensionat, iar cizmele cu imprimeu cow print având toate șansele să devină piesa statement a garderobei tale în această iarnă.

Sursă foto: www.crfashionbook.com
Mugler

Puternic, provocator și stilat. Da, se poate. O „construcție” Mugler din piele maro, care îți scoate în evidență acea feminitate sigură pe ea și pe ce poate oferi lumii. Și din nou, important de menționat – asimetria.

Sursă foto: www.crfashionbook.com
Valentino

Ceva mai delicat, această ținută din colecția Valentino întâmpină sezonul rece cu flori și nuanțe suave, o combinație între piese fluide și structurale și accesorii care adaugă un nivel mai ridicat de saturație din punct de vedere cromatic.

Sursă foto: www.crfashionbook.com
Alexander McQueen

Opacitate alternată cu transparență, încă o ținută all black, dar care de această dată cu ajutorul corsetului creează o siluetă ce susține și urmează îndeaproape linia corpului, completată de accesorii masive, metalice și un hint de roșu crimson care îmbracă părul pentru un look complet, reprezentativ pentru colecția Alexander McQueen pentru toamnă-iarnă 2020/2021, inspirată de ținuturile din Țala Galilor.

Sursă foto: www.crfashionbook.com
Christian Dior

O vestă și o pereche de pantaloni într-un imprimeu difuz sub care se ivește cămașa accesorizată în mod neconvențional pentru o ținută feminină cu cravată, completate de bocanci, bandană și ciorapi din plasă pentru un look edgy cu care ești pregătit pentru orice îți mai aduce în cale această perioadă.

Sursă foto: www.crfashionbook.com

Citește în continuare Institutul Pantone a ales culorile anului 2021.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Street Style la Săptămâna modei de la New York SS22

Există cel puțin un motiv pentru care străzile din marile capitale ale modei reprezintă un…