Home Arts Recomandări culturale la sfârșit de iunie

Recomandări culturale la sfârșit de iunie

4 min read

Descoperim și nu păstrăm doar pentru noi din ce în ce mai multe evenimente care au început să se organizeze cu responsabilitate în spații publice. Unul online de neratat și patru offline ca să ne bucurăm de un sfârșit de iunie în aer liber, în grădini cu fundaluri muzicale, galerii de artă contemporană sau muzee și târguri cu povești românești.

Recomandări culturale
Sursă foto: Facebook @CAVbucharest
Angela Gheorghiu în recital – LIVE

Astăzi, de la ora 18.30, seria Qreator – Home Together Edition se încheie cu un recital memorabil al marii soprane Angela Gheorghiu, acompaniată de pianistul Alexandru Petrovici. Un eveniment transmis live pe Facebook Qreator.

My solo group show 4 – Contemporary drawing

Cu dor de a păși într-o galerie de artă și de a descoperi cu entuziasm și curiozitate lucrările artiștilor contemporani, expoziția de la Centrul Artelor Vizuale Multimedia poate fi vizitată în intervalul orar 16-18 de luni până vineri.

Artiști: Sasha Bandi, Dan Beudean, Flaviu Cacoveanu, Anastasia Calinovici, Tudor Ciurescu, Antonia Corduneanu, Roberta Curcă, Matei Dumitriu, Adrian Ghiman, Lucian Hrisav, Pentru Lucaci, Ioana Marșic, Alexandru Maxim, Gili Mocanu, Răzvan Năstase, Liviu Nedelcu, Tara von Neudorf, Pandele Pandele, Dan Perjovschi, Laurian Popa, Alexandru Rădvan, Christian Roncea, Lea Rasovszky, Eugen Roșca, Ștefan Tănase, Mihai Teodorescu, Roman Tolici, Matei Toșa, Andrei Tudoran, Ionuț Vancea.

DEVIL MAY CARE – concert de jazz

Sâmbătă, de la 19:30, trio-ul Gabriela Costa (voce), Alex Man (chitară) și Alex Mike (contrabas) vă așteaptă la Grădina Sticlarilor pentru un concert cu povești muzicale live cărora le-am simțit cu siguranță lipsa în ultimele luni.

Aroma di caffè | Jazz în grădină cu Marta, Paolo & Bogdan

Dacă doriți să încheiați weekendul tot pe ritmuri de jazz, duminică, începând cu ora 20:00, Marta Popovici (voce), Paolo Profeti (saxofon) și Bogdan Tănase (chitară) vor interpreta în grădina Contego The Coffee Factory piese ale artiștilor preferați, dar și compoziții proprii.

Târgul de Sfinții Apostoli Petru și Pavel

La Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, de vineri până duminică, 26-28 iunie, vă așteaptă un program încărcat de muzică, ateliere de creație și ii, țesături, podoabe și alte obiecte create de meșteri artizani renumiți.

Citește în continuare Ziua Universală a Iei.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Arts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Dior primăvară-vară 2021

Prezentată unui public distanțat social într-un cort din Jardin des Tuileries, în centrul …