Home Food & Wine O’gradá, restaurantul de care te vei îndrăgosti iremediabil!

O’gradá, restaurantul de care te vei îndrăgosti iremediabil!

4 min read

Un spațiu cochet, aflat în inima Bucureștiului, chiar în Piața Arcul de Triumf, și-a deschis larg porțile și brațele primitoare pe 28 Iulie 2021, pentru toți iubitorii de mâncare rafinată și atmosfera unei oaze de relaxare urbană la umbra a sute de plante ornamentale.

O’gradá

Spațiul aerisit, creat cu atenție la detalii și rafinament, muzica lounge și preparatele internaționale, preponderent din bucătăria italiană, și selecția de vinuri foarte variată fac din Restaurantul O’gradá o locație premium ce trebuie vizitată neapărat.

Meniul variat și mereu surprinzător a fost conceput de către un chef cu multă imaginație și curaj astfel, fiecare preparat este o declarație de iubire pentru produsele proaspete și calitative, combinate cu multă atenție și pasiune pentru mâncare. Nu poți face o vizită Restaurantului O’gradá fără măcar să guști rața cu piure de țelină, cotletul de berbecuț sau Tomahawk-ul de vită cu cartofi baby și sosuri aromate.

Vedeta Restaurantului O’gradá, însă, este cu siguranță cuptorul cu vatră creat special pentru a coace cele mai delicioase blaturi subțiri, crocante și aromate pentru pizza napoletană de excepție! Ca la mama lor acasă, în frumoasa și însorita Italia.

Și pentru că mâncarea bună face pereche cu vinuri pe măsură, este imposibil ca lista de vinuri să nu fie decât peste așteptări. Cramele românești cu tradiție, Segarcea, Orpișor, Dealu Mare, fac casă bună cu cele internaționale cum ar fi Bamfi, Primitivo, Concha, Bastianich sau Monviert. Astfel, vei descoperi o selecție mai mult decât interesantă de vinuri din România, Italia, Franța, Chile, Australia, Argentina și Republica Moldova.

Pe lângă mâncarea specială, vinurile de excepție, pizza ca la mama ei acasă și atmosfera relaxantă, Restaurantul O’gradá are și poate cea mai spectaculoasă vedere la Arcul de Triumf care nu face decât să ridice la superlativ experiența.

Dacă timpul nu îți permite o vizită la locație, te poți bucura de experiența preparatelor premium O’gradá chiar la tine acasă. Restaurantul O’gradá livrează prin Glovo, Tazz, Food Panda, Bolt și Takeaway.

www.restaurantograda.ro

Citește în continuare Caii de la Letea – volumul I, cel mai bun rosé al toamnei.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Food & Wine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Cea mai mare ediție Romanian Jewelry Week – peste 230 de designeri, 8 expoziții colective, 4 locații culturale conexe

Asociația Assamblage continuă maratonul bijuteriei contemporane din acest an cu cel mai am…