Home Food & Wine Caii de la Letea – volumul I, cel mai bun rosé al toamnei

Caii de la Letea – volumul I, cel mai bun rosé al toamnei

2 min read

Toamna 2021 se anunță lungă și călduroasă, iar cel mai premiat rosé din România e compania ideală pentru amiezele cu soare blând și serile răcoroase. Juriul Decanter World Wine Awards 2021 – unul dintre cele mai prestigioase concursuri de vinuri din lume – a decernat recent medalia de argint și 90 de puncte asamblajului de Rosé Caii de la Letea – Volumul I.

cel mai bun rosé

Este cel mai bun rosé din competiția Decanter de anul acesta, distincția survenind altor medalii și performanțe recunoscute ale acestui vin. Punctele Decanter confirmă, de asemenea, continuitatea în excelență pe care și-a asumat-o producătorul Via Viticola, iar asamblajul de Rosé Caii de la Letea – Volumul 1, de care vă invităm să vă bucurați, este dovada acestei continuități.

Inspirat dintr-unul din simbolurile atemporale ale Dobrogei – turma de cai liberi din Pădurea Letea, în inima Deltei Dunării – vinul Caii de la Letea este construit deopotrivă pentru a exprima forța celui mai vechi terroir din Dobrogea (podgoria Sarica Niculițel) și pentru a potența bucătăria autentică românească.

Vinul Caii de la Letea a beneficiat recent și de un rebranding integral, cu un nou logo, o nouă sticlă și  etichete redesenate. Rebranding-ul urmărește să puncteze spiritul mereu tânăr, inovator, al vinului Caii de la Letea – fără să piardă legătura cu istoria și cu puterea terroir-ului.

Citește în continuare Vinul Caii de la Letea lansează un nou episod Oameni și Rădăcini.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Food & Wine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Carla’s Dreams revine cu single-ul “Victima”, o piesă de dragoste pentru suflet și minte

Carla’s Dreams își bucură fanii cu un nou single pentru începutul de an care se numește ”V…